Εκλογές ήρθαν και μαζί τους και το ραδιόφωνο της «ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ»

Εκτύπωση

Εκλογές ήρθαν και μαζί τους και το ραδιόφωνο της «ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ»

Χθες λίγο πριν την Πρωθυπουργική εξαγγελία για πρόωρες εκλογές, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του νέου ραδιοφωνικού σταθμού της ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.
Tο AgoraRADIO είναι ήδη έτοιμο και εκπέμπει στους 104,7 στα FM.

Ο σταθμός που όλοι ξέρατε εδώ και χρόνια ως ALPHA FM απέκτησε το δικό του ολοκαίνουργιο Studio στο κέντρο του Ρεθύμνου και απορροφήθηκε από τον Όμιλο AGORA. Όλα πλέον είναι έτοιμα για τη νέα Ρεθυμνιώτικη ερτζιανή φωνή.

Σε πολύ λίγες ημέρες λοιπόν και ενόψει των εκλογών που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής, θα ξεκινήσουν σε αυτή τη ραδιοφωνική συχνότητα και οι εκπομπές του δημοσιογραφικού επιτελείου της ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ και του AGORATV προσφέροντας στο ακροαματικό κοινό την ανεξάρτητη και αδέσμευτη φωνή που όλοι πλέον γνωρίζεται και έχετε ήδη αγαπήσει.

Κάθε πρωί από τις 08.00 έως τις 10.00 οι στιβαρές φωνές του σταθμού καταγράφουν για σας την επικαιρότητα με πάσα λεπτομέρεια.
Ρεπορτάζ, διαξιφισμοί, ειδήσεις, ανακοινώσεις και άλλα είναι τα στοιχεία της θεματολογία μας.
Συνεντεύξεις πολιτικών προσώπων και φορεών που εμπλέκονται στις επερχόμενες Εθνικές εκλογές του Οκτωβρίου, θα είναι σχεδόν στο καθημερινό μενού της πρωινής μας "καυτής" ζώνης.

Όσο για τις φωνές αυτές ... τα ονόματα σας τα κρατάμε έκλπηξη αφού θα σας προτείνουμε να συντονιστείτε μόνοι σας και να ανακαλύψετε το "μέλλον" στη Ρεθυμνιώτικη δημοσιογραφική ραδιοφωνία.

Μείνετε συντονισμένοι στο πιο hot σταθμό του Ρεθύμνου και απολαύστε τις μουσικές προσφορές του σταθμού μας, τους διαγωνισμούς με πλούσια δώρα και πολλές άλλες ζουμερές εκπλήξεις που σιγά σιγά θα σας αποκαλύπτονται από τη ραδιοφωνική συχνότητα που σίγουρα θα αγαπήσετε, παράλληλα με την ενημέρωση που μόνο ο δίαυλος του Ομίλου AGORA & της «ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ» ξέρει και σας προσφέρει.


 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Σάββατο, 17 Μάρ 2018

Αρθρογραφία