ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Φρεζαρίσματα και ασφαλτοστρώσεις δρόμων στα Δειλινά & Χρ. Ξυλούρη

Εκτύπωση

ΦΡΕΖΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΔΡΟΜΩΝ ΣΤΑ ΔΕΙΛΙΝΑ & ΧΡ. ΞΥΛΟΥΡΗ

Την Δευτέρα,  31 / 08 / 2009 ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης, και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Βασίλης Ξημέρης επισκέφτηκαν τη συνοικία των Δειλινών και προς την Γιόφυρο - Χρηστομιχάλη Ξυλούρη, όπου ξεκίνησαν οι εργασίες φρεζαρίσματος και ασφαλτόστρωσης δρόμων της ευρύτερης περιοχής.

Πιο συγκεκριμένα φρεζαρίστηκαν και στη συνέχεια ασφαλτοστρώθηκαν όλα τα τμήματα των νέων διαπλατύνσεων που πραγματοποιήθηκαν στη Χρηστομιχάλη Ξυλούρη, παράπλευροι και κάθετοι σ αυτήν οδοί, όπως επίσης και όλες οι διανοίξεις της προέκτασης της (Νέα Χρ.Ξυλούρη).

Επίσης, πραγματοποιήθηκαν ασφαλτοστρώσεις στα Δειλινά και συγκεκριμένα στις οδούς : Εργοτέλους, Καλλέργη, Γλυνού, Βορείου Ηπείρου και Αριστείδου Δοξαστάκη.

Σήμερα 1/09/09 θα πραγματοποιηθούν νέες ασφαλτοστρώσεις, στην περιοχή του Ατσαλένιου και συγκεκριμένα στις οδούς Μιχαήλ Βλάχου, Διαλυνομιχάλη κ.α. καθώς και σε κάθετους και παράπλευρους σ αυτές,  δρόμους.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών στις προαναφερόμενες περιοχές, θα πραγματοποιηθούν ανάλογες εργασίες στη Συνοικία της Αγίας Αικατερίνης πάντα με βάση την καταγραφή και ιεράρχηση των αναγκών από τις υπηρεσίες του Δήμου.


 


« επιστροφή στη κατηγορία Ηράκλειο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 18 Ιούν 2018

Αρθρογραφία