Έκρηξη σε ΑΤΜ στο Πέραμα Μυλοποτάμου

Εκτύπωση

Έκρηξη σε ΑΤΜ στο Πέραμα Μυλοποτάμου

Άφαντοι μέχρι και αυτή την ώρα οι δράστες

29/08/09
της Μαρίας Καλογεράκη

Μια «θερμόαιμη» ομάδα κατοίκων έκανε και πάλι την εμφάνισή της τα ξημερώματα στην ευρύτερη περιοχή Μυλοποτάμου, προκαλώντας φόβο και ανησυχία στους κατοίκους στο Πέραμα του δήμου Γεροποτάμου.

Ήταν λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα όταν άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες, πιθανότατα πεζοί, έφθασαν έξω από την αγροτική τράπεζα στο Πέραμα Μυλοποτάμου και έριξαν μια χειροβομβίδα στο ηλεκτρονικό μηχάνημα ανάληψης μετρητών που βρίσκεται στην είσοδο του υποκαταστήματος.

Από την δυνατή έκρηξη που προκλήθηκε το ΑΤΜ δεν άνοιξε με αποτέλεσμα οι δράστες να φύγουν άπραγοι. Σημαντικές υλικές ζημιές ωστόσο υπέστη η είσοδος του υποκαταστήματος καθώς και δυο παρακείμενα καταστήματα.
Οι διωκτικές αρχές του νομού έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Ο διευθυντής της αγροτικής τράπεζας επισημαίνει πως η κίνηση αυτή των δραστών δεν ήταν για να πάρουν χρήματα από το ΑΤΜ αλλά πιθανότατα για να εκφοβίσουν.

Τα φαινόμενα αυτά βέβαια που κατά καιρούς σημειώνονται στην ευρύτερη περιοχή του Μυλοποτάμου προκαλούν φόβο και ανησυχία στους κατοίκους. Αξίζει να αναφερθεί πως μόλις πριν από τρεις μήνες η αγροτική τράπεζα είχε μπει και πάλι στο στόχαστρο δυο αγνώστων δραστών που με την απειλή όπλων πήραν όσα χρήματα υπήρχαν στα ταμεία και το χρηματοκιβώτιο.

Το υποκατάστημα της αγροτικής τράπεζας διέθετε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, το υλικό του οποίου βρίσκεται και στα χέρια των υψηλόβαθμων αξιωματικών του τμήματος ασφαλείας Γεροποτάμου που διενεργούν και την σχετική προανάκριση.
 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τρίτη, 19 Ιούν 2018

Αρθρογραφία