Την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου στο Επιμελητήριο Ρεθύμνου η κλήρωση του Κρητικού ομίλου της Δ Εθνικής

Εκτύπωση

Την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου στο Επιμελητήριο Ρεθύμνου η κλήρωση του Κρητικού ομίλου της Δ Εθνικής

Πυρετωδώς εργάζεται το επιτελείο της ΕΠΣ Ρεθύμνης για την φιλοξενία της κλήρωσης του ομίλου Κρήτης της Δ Εθνικής, η οποία θα λάβει χώρα την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.30 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ρεθύμνου. Στην λαμπρή κλήρωση αναμένεται να δώσουν το «παρών» υψηλόβαθμα στελέχη της Ε.Π.Ο., όπως ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος Δ΄ Εθνικής και πρόεδρος της ΕΠΣ Χίου Γιώργος Σαρρής, καθώς και τα μέλη της επιτροπής, Γιάννης Παπακωνσταντίνου (πρόεδρος της ΕΠΣ Ευβοίας) και Σπύρος Ιωαννίδης (πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας).
Την αποστολή των στελεχών της ΕΠΟ συμπληρώνει ο Γραμματέας της Επιτροπής Αντώνης Ραπαβήλας.
Το ξεκίνημα του πρωταθλήματος έχει οριστεί για τις 20 Σεπτεμβρίου

Παράλληλα με τη διεξαγωγή της κλήρωση του Ομίλου της Κρήτης για τη Δ Εθνική, η ΕΠΣ Ρεθύμνης θα διεξάγει και την κλήρωση των τοπικών πρωταθλημάτων της. Η Α Κατηγορία φιλοξενεί φέτος 16 ομάδες, με τη «σέντρα» του πρωταθλήματος να έχει οριστεί για το Σαββατοκύριακο 3-4 Οκτωβρίου. Η Β κατηγορία του πρωταθλήματος φιλοξένει επίσης 16 ομάδες και το εναρκτήριο λάκτισμα του να ορίζεται για το Σαββατοκύριακο 17-18 Οκτωβρίου.

Γιώργος Σαρρής: «Η ΕΠΣ Ρεθύμνης από τις καλύτερες ενώσεις στην Ελλάδα»

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος Δ΄ Εθνικής και πρόεδρος της ΕΠΣ Χίου Γιώργος Σαρρής, σε δηλώσεις του με αφορμή τον ερχομό του στο Ρέθυμνο τόνισε ότι το πρωτάθλημα της Δ Εθνικής αποτελεί στυλοβάτη του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, ενώ τόνισε ότι οι σχέσεις ΕΠΟ και ΕΠΣ Ρεθύμνης βρίσκονται στο καλύτερο τους σημείο: «Για εμάς στην ΕΠΟ το πρωτάθλημα της Δ Εθνικής αποτελεί τον στυλοβάτη του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Εκεί βρίσκονται οι ταλαντούχοι παίχτες, που τους δίνονται οι ευκαιρίες για να αναδειχτούν, Όσο δε για τον όμιλο της Κρήτης, θεωρώ ότι αποτελεί ένας άκρως ποιοτικό όμιλο, έχει Κρητικές ομάδες, οι οποίες έχουν πάντοτε πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Ένας από τους λόγους της παρουσίας μου στο Ρέθυμνο είναι και οι άριστες σχέσεις που έχουμε πλέον με τον πρόεδρο και φίλο Γιώργο Σταράκη. Μετά την αλλαγή σελίδας στη διοίκηση της ΕΠΟ, τα παλιά έχουν ξεχαστεί και θεωρώ ότι η ΕΠΣ Ρεθύμνης αποτελεί μια από τις καλύτερες και πλέον εύρυθμες Ενώσεις της Ελλάδας. Στις 2 Σεπτέμβρη, θα χαρώ και εγώ και τα στελέχη της Επιτροπής να συναντήσω τους εκπροσώπους και των 16 σωματείων που συμμετέχουν, αλλά και των τοπικών ομάδων»

«Αισιοδοξώ ότι το πρωτάθλημα θα κυλήσει ομαλά»

Ο κ. Σαρρής αναφέρθηκε επίσης και στο πρωτάθλημα της Δ Εθνικής, τονίζοντας ότι η δημιουργία των Ομίλων επιτρέπει την αρμονική διεξαγωγή του: «Φέτος καταφέραμε και δημιουργήσαμε 8 ομίλους των 16 ομάδων, 1 όμιλο των 17 ομάδων, ενώ με την απόφαση που στέλνει τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στη Δ Εθνική, ο όμιλος στον οποίο θα συμμετάσχει θα αποτελείται από 15 ομάδες. Όπως βλέπετε αποφύγαμε φέτος τις μεγάλες ανισότητες στους ομίλους και θεωρώ ότι ο αναπτυξιακός χαρακτήρας του πρωταθλήματος θα αναδειχτεί περισσότερο από ποτέ».

Την ίδια ημέρα και ο ορισμός των αγωνιστικών του Κυπέλλου της ΕΠΣΡ
Η ΕΠΣ Ρεθύμνης θα ορίσει επίσης τις αγωνιστικές για τους 8 ομίλους του Κυπέλλου. Οι πρώτοι 7 όμιλοι αποτελούνται από 3 ομάδες και ο 8ος απαρτίζεται από 4. Χορηγοί της κλήρωσης είναι οι Ασφάλειες Μυλωνάκη και η εταιρεία «Βαλέργας Κατασκευαστική».

 

 


« επιστροφή στη κατηγορία Αθλητικά

Σημειρινή ημερομηνία Πέμπτη, 26 Απρ 2018

Αρθρογραφία