Παπαδάκης: Ναι στο ΒΟΑΚ - Ναι στη ζωή!

Εκτύπωση

Παπαδάκης: Ναι στο ΒΟΑΚ - Ναι στη ζωή!

20/08/09

Ο Νομάρχης Ρεθύμνου χθες 19 Αυγούστου 2009 έστειλε την ακόλουθη επιστολή προς το Γενικό Γραμματέα Περιφέρειας Κρήτης κ. Σεραφείμ Τσόκα η οποία κοινοποιήθηκε και στους Βουλευτές, Νομάρχες και Προέδρους ΤΕΔΚ Κρήτης:

« Κύριε Γενικέ,

Σας υπενθυμίζω την από 6-10-2008 επιστολή μου την οποία είχα κοινοποιήσει στους Βουλευτές, Νομάρχες και Προέδρους των ΤΕΔΚ της Κρήτης, με την οποία σας καλούσα να πάρετε πρωτοβουλία συντονισμού όλων των δυνάμεων του νησιού μας για την διεκδίκηση της κατασκευής Βόρειου Οδικού Άξονα στην Κρήτη, ισάξιου μ΄ αυτούς που κατασκευάζονται σ΄ όλες τις άλλες περιφέρειες της χώρας.

Σήμερα σας επισημαίνω ότι παρέρχεται χρόνος, ήδη αρκετός, αλλά κυρίως πολύτιμος για τη δυνατότητα επίλυσης του προβλήματος με την εντάξη του στα υπάρχοντα προγράμματα, Ευρωπαϊκά και Εθνικά.

Κύριε Γενικέ,

Είναι πλέον κοινή πεποίθηση τόσο των ειδικών αλλά και όλων των πολιτών ότι όσο καθυστερεί η κατασκευή ενός σύγχρονου και ασφαλούς Οδικού Άξονα, τόσο θα πολλαπλασιάζονται οι ανθρώπινες ζωές που θα θυσιάζονται στην αναβλητικότητα και την αδράνεια των μηχανισμών και της κεντρικής εξουσίας.

Ως Αρχές αυτού του τόπου, όλοι μας πιστεύω ότι συναισθανόμαστε τις υποχρεώσεις μας αλλά και τις δυνατότητες μας για δράση. Γιαυτό σας παρακαλώ να επισπεύσετε την ανάληψη της πρωτοβουλίας που σας είχα προτείνει να πάρετε, για το συντονισμό όλων των δυνάμεων της Κρήτης.

Η μετάβαση όλων μας στην Αθήνα για συνάντηση με τους Υπουργούς ΥΠΕΧΩΔΕ και Οικονομίας & Οικονομικών εκτιμώ ότι είναι επιβεβλημένη.

Σας χαιρετώ και περιμένω απάντηση.

Με εκτίμηση
Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ»

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Κυριακή, 27 Μάι 2018

Αρθρογραφία