Μαρκογιαννάκης: Το λόγο ... η δικαιοσύνη!

Εκτύπωση

Μαρκογιαννάκης: Το λόγο έχει η δικαιοσύνη!

Στη δικαιοσύνη ο κ. Χρ. Μαρκογιαννάκης για τα όσα του καταλογίζουν οι βουλευτές Κρήτης του Πα.Σο.Κ. 

19/08/09
Του Νίκου Αγγελάκη

Στη δικαιοσύνη θα προσφύγει ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Χρ. Μαρκογιαννάκης για τα όσα καταλογίζουν στο πρόσωπό του οι βουλευτές Κρήτης του Πα. Σο. Κ., στην ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή, απευθυνόμενοι προς τον Πρωθυπουργό, και με την οποία υποστηρίζουν ότι υπάρχει συσχετισμός της υπόθεσης της λεγόμενης συμμορίας των 16 με την υπόθεση της δολοφονίας του φοιτητή Μανώλη Χορευτάκη, πέρυσι το Μάιο στο Ρέθυμνο.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών προέβη την Τρίτη (18/8) σε γραπτή δήλωση στην οποία αναφέρει:
«Σχετικά με την ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό, που κατέθεσαν από κοινού οι 7 βουλευτές Κρήτης του ΠΑ.ΣΟ.Κ., και για όσα άμεσα ή έμμεσα αναφέρονται στο πρόσωπό μου, το μόνο που έχω να πω είναι ότι το ήθος και το φιλότιμο σε κάθε άνθρωπο είναι έμφυτα. Δεν διδάσκονται, δεν αποκτώνται εμπειρικά.
Αντίθετα, βέβαια, η ορθογραφία και το συντακτικό διδάσκονται από το δημοτικό.
Εξυπακούεται ότι για τα ψευδή, συκοφαντικά και υβριστικά που με αφορούν και αναφέρονται στην ερώτηση προς τον κ. Πρωθυπουργό, τον λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη
».

Στην ερώτησή τους οι βουλευτές Μ. Καρχιμάκης, Μ. Σκουλάκης, Ηλίας Λαμπίρης, Βασίλης Κεγκέρογλου, Μανόλης Στρατάκης, Γιάννης Σκουλάς και Μαρία Σκραφνάκη άφηναν σαφείς υπαινιγμούς για ανάμειξη πολιτικών προσώπων στην υπόθεση της δολοφονίας του φοιτητή.

                       

 


« επιστροφή στη κατηγορία Κρήτη

Σημειρινή ημερομηνία Κυριακή, 27 Μάι 2018

Αρθρογραφία