ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΑΡΑΖΟΥ 21η ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΚΙΤΡΟΥ

Εκτύπωση

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΑΡΑΖΟΥ 21η ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΚΙΤΡΟΥ 

Μια σημαντική εικαστική έκθεση θα φιλοξενηθεί στο Γαράζο στις 17, 18 και 19 Αυγούστου, στο πλαίσιο της 21ης Παγκρήτιας Γιορτής Κίτρου.

Στην αίθουσα του Δημαρχείου Κουλούκωνα θα εκτίθενται έργα της ζωγράφου-Αγιογράφου Αθηνάς Δαφνομήλη, η δουλειά της οποίας έχει κερδίσει τις εντυπώσεις όπου και αν έχει παρουσιαστεί.

Η Αθηνά Δαφνομήλη γεννήθηκε & ανατράφηκε στο Γαράζο. Ζεί στο Περιστέρι Αττικής. Σπούδασε στη σχολή ζωγραφικής ABC στην Αθήνα με ειδίκευση στην αγιογραφία.
Έχει δύο διπλώματα διετούς παρακολούθησης στη σχολή αγιογραφίας, που είχε δημιουργήσει η ενορία του Αγίου Γεωργίου Νέας Ζωής Περιστερίου. Παρακολούθησε δύο χρόνια ιδιαίτερα μαθήματα από τον καθ. αγιογραφίας του Λαϊκού Πανεπιστημίου Αθηνών Ιωάννη Παλαμήδη.

Συμμετείχε σε δύο εκθέσεις ζωγραφικής που διοργανώθηκαν στο Π.Κ. Νέα Ζωής Περιστερίου και σε τρείς εκθέσεις ζωγραφικής στο άλσος Περιστερίου. Παρέδιδε επί 3ετίας μαθήματα ζωγραφικής στα παιδιά που συμμετείχαν στις δραστηριότητες του συλλόγου Γονέων σε Δημοτικό Σχολέιο Περιστερίου και οι μαθητές της σε διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα "Ολυμπιάδα 2004" όπου συμμετείχαν 18.000 διαγωνιζόμενοι κατετάγησαν μέσα στην πρώτη 27άδα και πήραν τιμητικές διακρίσεις για τις θέσεις που κατέλαβαν.

Επίσης, μαθητής της διακρίθηκε στον διαγωνισμό "Πώς βλέπω την πόλη μου" που διοργάνωσε ο Δήμος Περιστερίου και το έργο του συμπεριλήφθη στο βιβλίο των επιλεγμένων έργων που εξέδωσε ο Δήμος.
Συμμετείχε με έργατης στην 6η Διαδημοτική Έκθεση εικαστικών τεχνών Δυτικής Αθήνας το Νοέμβριο του 2008.

Πραγματοποίησε επίσης έκθεση Ζωγραφικής στο Ναό της Τέχνης 8 Δυτικά, στην Αθήνα. Στον ίδιο χώρο φιλοξενήθηκε 2η Έκθεση της με αγιογραφίες. Στη γενέτειρα της το Γαράζο και γενικότερα στην Κρήτη, παρουσιάζει έργα της για πρώτη φορά.


 


« επιστροφή στη κατηγορία Κρήτη

Σημειρινή ημερομηνία Τετάρτη, 23 Μάι 2018

Αρθρογραφία