Κοντά στην οικογένειά του αλλά ξεχασμένος από την πολιτεία ο Θεοδόσης Γαλεράκης

Εκτύπωση

Κοντά στην οικογένειά του αλλά ξεχασμένος από την πολιτεία ο Θεοδόσης Γαλεράκης

Ξεχασμένος από την πολιτεία αλλά με συντροφιά τους δικούς του ανθρώπους που τον αγαπούν, είναι τον τελευταίο καιρό ο Θεοδόσης Γαλεράκης.

14/08/09
της Μαρίας Καλογεράκη

Ο πρώην συμβασιούχος του δήμου Ρεθύμνου που εδώ και ένα μήνα έχει εγκαταλείψει την πόρτα του δημαρχείου παραμένει, κλεισμένος στο σπίτι του μαζί με την οικογένειά του. Οι επισκέψεις και τα τηλεφωνήματα που δέχεται είναι μόνο τους κοντινούς τους ανθρώπους, η πολιτεία δυστυχώς έχει πάει διακοπές και έχει ξεχάσει την υπόθεσή του.

Αν και για δυο ολόκληρους μήνες παρέμενε έξω από την πόρτα του δημαρχείου, κάνοντας απεργία πείνας, προκειμένου το συμβούλιο χαρίτων να επανεξετάσει την υπόθεσή του και να μπορέσει να εργαστεί ξανά στην υπηρεσίας καθαριότητας του δήμου, που δούλευε για πολλά χρόνια, δυστυχώς δεν ήταν αρκετή η προσπάθεια αυτή.

Μέχρι στιγμής κανείς δεν γνωρίζει ούτε πότε θα συνεδριάσει το συμβούλιο «χαρίτων» αλλά ούτε αν θα εξετάσει ξανά τον φάκελο του Θεοδόση.

Οι συνάδελφοι του Θεοδόση που από την πρώτη στιγμή ήταν στο πλευρό του συνεχίζουν να είναι και να τον στηρίζουν οικονομικά και ηθικά.
Ο πρώην συμβασιούχος του δήμου αν και πλέον βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του και όχι έξω από την πόρτα του δημαρχείου, ωστόσο όλο αυτό τον καιρό δεν εργάζεται και δυστυχώς δεν μπορεί να εργαστεί. Να υπενθυμίσουμε ότι όταν έφυγε από το δημαρχείο σαν ένδειξη καλής θέλησης προκειμένου το συμβούλιο χαρίτων να επανεξετάσει τον φάκελό του, θα δούλευε εθελοντικά στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Σάββατο, 26 Μάι 2018

Αρθρογραφία