Πολλά τα τιμώμενα πρόσωπα στην εκδήλωση του Άρη Ρεθύμνου τη Δευτέρα 17 Αυγούστου

Εκτύπωση

Πολλά τα τιμώμενα πρόσωπα στην εκδήλωση του Άρη Ρεθύμνου τη Δευτέρα 17 Αυγούστου

Παράγοντες που τίμησαν με την εργατικότητα τους το σωματείο, παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που μάτωσαν και τίμησαν την ιστορική φανέλα και άλλους πολλούς προτίθεται να τιμήσει ο Άρης Ρεθύμνου, το γηραιότερο σωματείο του Ρεθύμνου και ένα από τα πλέον ιστορικά της Κρήτης. Οι «κίτρινοι» που γιορτάζουν φέτος τα 81α γενέθλια τους, πραγματοποιούν την καθιερωμένη εκδήλωση τους στον προαύλιο χώρο του 8ου Δημοτικού Σχολείου Περιβολίων και το μουσικοχορευτικό συγκρότημα του Μανώλη Κονταρού αναμένεται να τινάξει στα ύψη το κέφι των παρευρισκόμενων! Τη βραδιά, που ξεκινά στις 21.00 θα ανοίξει με παραδοσιακούς χορούς του νησιού μας ο Λαογραφικός Μουσικοχορευτικός σύλλογος «ΑΡΚΑΔΙ».

Η διοίκηση του Άρη Ρεθύμνου θα τιμήσει τον αειθαλή Αριστείδη Μακρυγιάννη, τον Κώστα Σαλβαράκη, τον Γιώργο Κονσολάκη και τον Βασίλη Τσαχάκη από πλευράς παραγόντων, ενώ παράλληλα θα παραδώσει τιμητική πλακέτα στις οικογένειες των αείμνηστων Θανάση Γιακουμάκη και Μανώλη Παλάσση, ανθρώπων που προσέφεραν στην ανάπτυξη του ιστορικού σωματείου.

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που θα τιμηθούν είναι οι Κώστας Καρινιωτάκης, Τάσος Κόλλιας και Νίκος Μαριόλος ενώ ειδική τιμητική διάκριση θα απονεμηθεί στον Ρεθυμνιώτη δημοσιογράφο Βασίλη Σκουντή.

Παράλληλα, μια και το έτος 2009 είναι αφιερωμένο στις ακαδημίες, ο Άρης Ρεθύμνου θα βραβεύσει νεαρούς ποδοσφαιριστές με το μετάλλιο της ομάδας από τα τμήματα υποδομής Προτζούνιορ-Τζούνιορ-Προπαίδων-Παίδων-Νέων.

Η διοίκηση της ομάδας ετοιμάζει παράλληλα και άλλες εκπλήξεις για το βράδυ της 17ης Αυγούστου, οι οποίες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες! Μέγας Χορηγός της εκδήλωσης είναι η Τεχνική - Κατασκευαστική Εταιρία "ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ"


                                                                                      


« επιστροφή στη κατηγορία Αθλητικά

Σημειρινή ημερομηνία Τρίτη, 22 Μάι 2018

Αρθρογραφία