Ενημερώτικη εκδήλωση παρουσιάσης νέων προγραμμάτων από το Επιμελητήριο Ρεθύμνου

Εκτύπωση

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ:
α) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΤΟΠΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ,
β) ΕΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ    
   

Το Επιμελητήριο Ρεθύμνης διοργανώνει την Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009 και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεών του (Εμμ. Πορτάλιου 23, Ρέθυμνο) ενημερωτική εκδήλωση παρουσίασης νέων προγραμμάτων που αφορούν στην ενίσχυση των επιχειρήσεων και στην αύξηση της ανταγωνιστικότητάς τους.

Ειδικότερα, στη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν:

α) Το πρόγραμμα ενίσχυσης ξενοδοχειακών και τουριστικών καταλυμάτων για τη δημιουργία διαδικτυακών τόπων προβολής και συστημάτων ηλεκτρονικών κρατήσεων (digi-lodge). Σκοπός του προγράμματος είναι η ενίσχυση των επιχειρήσεων του κλάδου σε ποσοστό 60% για την ανάπτυξη ή τη βελτίωση εφαρμογών διαδικτυακής προβολής και επικοινωνίας με δυνατότητες ηλεκτρονικών κρατήσεων.

β) Τα προγράμματα που προκηρύχτηκαν πρόσφατα και πρόκειται να ενεργοποιηθούν προσεχώς, όπως τα προγράμματα: ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ (απόκτηση συστημάτων ποιότητας), ΠΡΩΤΟΤΥΠΩ 2009 (αξιοποίηση καινοτόμων/πρωτότυπων ιδεών), ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΑΙ (ενίσχυση παρουσίας επιχειρήσεων στην εγχώρια και στις διεθνείς αγορές), ΣΤΗΡΙΖΩ 2009 (ενίσχυση επιχειρηματικών σχεδίων υφιστάμενων μεταποιητικών επιχειρήσεων) και το πρόγραμμα Επιστημόνων Ελεύθερων Επαγγελματιών (ενίσχυση επενδύσεων τεχνολογικού εξοπλισμού).

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Σάββατο, 26 Μάι 2018

Αρθρογραφία