Τη Δευτέρα 17 Αυγούστου ο 81χρονος ΑΡΗΣ Ρεθύμνου γιορτάζει και τιμά τις ακαδημίες του

Εκτύπωση

Τη Δευτέρα 17 Αυγούστου ο 81χρονος ΑΡΗΣ Ρεθύμνου γιορτάζει και τιμά τις ακαδημίες του
Το γηραιότερο σωματείο του Ρεθύμνου και ένα από τα πλέον ιστορικά της Κρήτης, ο Άρης Ρεθύμνου γιορτάζει τη Δευτέρα 17 Αυγούστου τα 81α του γενέθλια!
Οι «κίτρινοι» και φέτος πραγματοποιούν την καθιερωμένη εκδήλωση τους στον προαύλιο χώρο του 8ου Δημοτικού Σχολείου Περιβολίων και το μουσικοχορευτικό συγκρότημα του Μανώλη Κονταρού αναμένεται να τινάξει στα ύψη το κέφι των παρευρισκόμενων!
Τη βραδιά θα ανοίξει με παραδοσιακούς χορούς του νησιού μας ο Λαογραφικός Μουσικοχορευτικός σύλλογος «ΑΡΚΑΔΙ»

Το σωματείο του Άρη Ρεθυμνου, έχοντας 81 χρόνια ενεργής και ιδιαίτερα παραγωγικής προσφοράς στον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό, θα τιμήσει φέτος παράγοντες και ποδοσφαιριστές που προσέφεραν στο σύλλογο από διαφορετικά μετερίζια. Παράλληλα, το 2009 είναι έτος αφιερωμένο στις ακαδημίες και κάτω από αυτό το σκεπτικό το σωματείο θα βραβεύσει νεαρούς ποδοσφαιριστές με το μετάλλιο της ομάδας από τα τμήματα υποδομής Προτζούνιορ-Τζούνιορ-Προπαίδων-Παίδων-Νέων.

Οι ακαδημίες του Άρη αποτελούν τα τελευταία χρόνια το καμάρι της ομάδας των Περιβολίων και για το λόγο αυτό οι «κίτρινοι» δεν παραλείπουν να τιμούν και να αναδεικνύουν την προσπάθεια των λιλιπούτειων μελών τους, αφού αυτά δίνουν πνοή και ανάσα ζωής στο σωματείο. Ενόψει μάλιστα των αγώνων της Εθνικής Νέων με την αντίστοιχη ομάδα της Πολωνίας στις 16 και 18 Σεπτεμβρίου στο Ρέθυμνο, ο Άρης Ρεθύμνου στέλνει το μήνυμα για την στήριξη και προβολή των ακαδημιών και των προσπαθειών των νεαρών ποδοσφαιριστών!

Η διοίκηση της ομάδας ετοιμάζει παράλληλα και άλλες εκπλήξεις για το βράδυ της 17ης Αυγούστου, οι οποίες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες! Μέγας Χορηγός της εκδήλωσης είναι η Τεχνική - Κατασκευαστική Εταιρία «ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ».

 


« επιστροφή στη κατηγορία Αθλητικά

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 19 Μάρ 2018

Αρθρογραφία