Νέα Θέματα στο AGORATV

Εκτύπωση

06/08/09 στην ιντερνετική τηλεοπτική πλατφόρμα του ΑGORATV φιλοξενούνται τα νέα τηλεοπτικά μας θέματα ως ακολούθως: κάντε κλικ.....στο play (>)

Κατηγορία «ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ»:
1. Μελέτη για το νέο Περιφερειακό Φορτέτσα-Κουμπέ.Ο υπεύθυνος δημοτικός σύμβουλος κ. Τσιμπισκάκης μιλά στη κάμερα του AGORATV για τις μελέτες που έχουν εκπονηθεί σχετικά με την ανάπλαση και κατασκευή της νέας περιφερειακής οδού από τα "ηλιοβασιλέματα" έως το Κουμπέ.
2. Η Αντινομάρχης κ. Σιταρένιου για τα υγρά καύσιμα στο Ρέθυμνο. Συνάντηση με τους εκπροσώπους των πρατηριούχων υγρών καυσίμων του Νομού είχε ο Νομάρχης Ρεθύμνου, κ. Γιώργης Παπαδάκης, η αρμόδια Αντινομάρχης κα Ζωή Σιταρένιου - Μπριλλάκη και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Νομαρχίας.

Κατηγορία «ΡΕΠΟΡΤΑΖ»:
1. 23χρονη Ρεθεμνιώτισσα εξέδιδε πλαστές άδειες οδήγησης επί αμοιβής. Οι λιμενικές αρχές του Αγίου Νικολάου συνέλαβαν τον αλλοδαπό άνδρα και στη διάρκεια της σχετικής ανάκρισης που ακολούθησε ο νεαρός Αλβανός, αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι είχε προμηθευτεί την άδεια από μια γυναίκα μεσίτρια στο Ρέθυμνο, στην οποία και έδωσε το ποσό των χιλίων ευρώ για να πάρει το πλαστό έγγραφο.


« επιστροφή στη κατηγορία ΑGORA TV

Σημειρινή ημερομηνία Σάββατο, 21 Απρ 2018

Αρθρογραφία