Χασισοφυτεία με 403 δενδρύλλια κάνναβης εντοπίστηκε στο Γερακάρι

Εκτύπωση

Χασισοφυτεία με 403 δενδρύλλια κάνναβης εντοπίστηκε στο Γερακάρι

Μια ακόμα επιχείρηση της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό και την εκρίζωση δενδρυλλίων χασίς πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί. Επίγειες δυνάμεις σάρωσαν στην κυριολεξία ορεινές και ημιορεινές περιοχές του νομού.

της Μαρίας Καλογεράκη
30/07/09

Αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφαλείας, του τμήματος δίωξης ναρκωτικών και του ΤΑΕ Ρεθύμνου, αξιοποιώντας πληροφορίες που είχαν πέσει στην αντίληψή τους εντόπισαν στην αγροτική τοποθεσία Γερακάρι του δήμου Συβρίτου μια χασισοφυτεία με 403 δενδρύλλια κάνναβης.
Το ύψος των δενδρυλλίων ξεκινάει από ένα μέτρο και φτάνει τα τρία μέτρα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η εν λόγω φυτεία ήταν σε οκτώ ειδικά διαμορφωμένους χώρους με πυκνή και θαμνώδη βλάστηση.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της φυτείας οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν και 38 αποξηραμένα δενδρύλλια. Οι έρευνες των διωκτικών αρχών συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ιδιοκτητών της φυτείας.
Την προανάκριση τέλος διενεργούν αξιωματικοί του τμήματος δίωξης ναρκωτικών. Αξίζει να σημειωθεί πως από τη αρχή του καλοκαιριού οι αστυνομικές δυνάμεις σε επιχειρήσεις που έχουν πραγματοποιήσει σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές του νομού ,έχουν εκριζώσει και κατασχέσει συνολικά 1.104 δενδρύλλια κάνναβης και 278 φυτώρια.« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Παρασκευή, 25 Μάι 2018

Αρθρογραφία