Συνάντηση Νομάρχη & Βενζινοπωλών για τις τιμές των καυσίμων

Εκτύπωση

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΟΜΑΡΧΗ & ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Συνάντηση με τους εκπροσώπους των πρατηριούχων υγρών καυσίμων του Νομού είχε σήμερα ο Νομάρχης Ρεθύμνου, κ. Γιώργης Παπαδάκης, η αρμόδια Αντινομάρχης κα Ζωή Σιταρένιου ? Μπριλλάκη και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Νομαρχίας, κ. Τάσος Τριποδιανάκης, προκειμένου να τον ενημερώσουν για τα αποτελέσματα της πρόσφατης συνάντησης εργασίας του Υπουργού Ανάπτυξης και των Νομαρχιών της χώρας για τις τιμές πώλησης των υγρών καυσίμων.

Η κα Μπριλλάκη η οποία εκπροσώπησε τη Νομαρχία Ρεθύμνου στην εν λόγω συνάντηση στο Υπουργείο ενημέρωσε τους εκπροσώπους των πρατηριούχων του Νομού, κ.κ Ξυδάκη και Δρουδάκη, για το αντικείμενο της συνάντησης. Όπως τόνισε η ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης ενημέρωσε τους εκπροσώπους των νομών της χώρας, όπου παρουσιάζονται αποκλίσεις σε σχέση με το μέσο όρο της χώρας στις τιμές πώλησης υγρών καυσίμων, όπως δηλώνονται στο Παρατηρητήριο Τιμών Υγρών Καυσίμων, για τους ελέγχους στους οποίους πρόκειται να προβεί τόσο το Υπουργείο, αλλάς και η Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Συγκεκριμένα θα υπάρχει εποπτεία αναφορικά στις τιμές αγοράς των καυσίμων από τις εταιρίες, στην τιμή διάθεσής τους στους καταναλωτές και στην ποσότητα που διατίθεται στον καταναλωτή. Τονίστηκε επίσης ότι οι παράγοντες που επηρεάζουν την τιμή πώλησης των υγρών καυσίμων έχουν να κάνουν με το κόστος μεταφοράς αυτών, τη θέση του πρατηρίου, την ύπαρξη ή μη αποθηκευτικών χώρων καθώς και το καθεστώς λειτουργίας της κάθε επιχείρησης.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 21 Μάι 2018

Αρθρογραφία