Απέδρασε 20χρονος αλλοδαπός από τα κρατητήρια της ΑΔ Ρεθύμνου

Εκτύπωση

Απέδρασε 20χρονος αλλοδαπός από τα κρατητήρια της ΑΔ Ρεθύμνου

Ένας 20χρονος άνδρας αλβανικής υπηκοότητας απέδρασε τα ξημερώματα από το κελί που κρατούνταν εδώ και μήνες στην αστυνομική διεύθυνση Ρεθύμνου.
 

της Μαρίας Καλογεράκη
29/07/09


Ο αλλοδαπός άνδρας είχε συλληφθεί τον περασμένο Μάρτιο για διάφορες κλοπές που είχε διαπράξει και τις επόμενες ημέρες μάλιστα θα δικαζόταν για τις πράξεις του. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες ο 20χρονος έκοψε με ένα αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα σιδηροπρίονο, το οποίο και κατάφερε να περάσει στα κρατητήρια, τα κάγκελα από το κελί όπου και κρατούνταν και χωρίς να γίνει αντιληπτός από τον φρούρο και από τους αστυνομικούς έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από τα ξημερώματα μεγάλη δύναμη της ΕΛΑΣ έχει κινητοποιηθεί για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 20χρονου.
Ωστόσο ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ο αλλοδαπός άνδρας απέδρασε από τα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης Ρεθύμνου, όπου βρίσκεται το σύνολο των αστυνομικών δυνάμεων του νομού και μάλιστα πριν από μερικούς μήνες τοποθετήθηκε έξω από το αστυνομικό μέγαρο ένας ειδικός θάλαμος για να κρατούν σκοπιά οι ένστολοι.
Ο αστυνομικός διευθυντής Ρεθύμνου, Μανόλης Παραβολιδάκης έχει ήδη διατάξει ΕΔΕ προκειμένου να αποδωθούν ευθύνες για λάθη και παραλείψεις που έγιναν από τους αστυνομικούς που εκτελούσαν βάρδια χθες το βράδυ στην αστυνομική διεύθυνση.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τετάρτη, 23 Μάι 2018

Αρθρογραφία