Αφιερωμένος στον Κώστα Κυραμαριό ο τελικός του Εργασιακού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου 11Χ11 του ΔΑΟΡ

Εκτύπωση

Αφιερωμένος στον Κώστα Κυραμαριό ο τελικός του Εργασιακού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου 11Χ11 του ΔΑΟΡ

O 25ος κατά σειρά τελικός του Εργασιακού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου 11Χ11 που διοργανώνει φέτος ο ΔΑΟΡ είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Κώστα Κυραμαριού, που έφυγε τόσο άδικα από κοντά μας. Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί την Τετάρτη 29 Ιουλίου στις 18.30 στο Δημοτικό Στάδιο της Σοχώρας.

Φέτος όλα τα εργασιακά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου έφεραν το ονοματεπώνυμο του αδικοχαμένου Κώστα και μάλιστα η λατρεμένη του ομάδα, οι Τράπεζες/Λογιστές/ΜΜΕ θα αγωνιστεί στο τελικό της ερχόμενης Τετάρτης με φανέλες που θα φέρουν τη φωτογραφία του, προσπαθώντας παράλληλα να κατακτήσει για 3η συνεχόμενη φορά τον τίτλο.
Αντίπαλοι των Τραπεζών/Λογιστών/ΜΜΕ θα είναι οι Έμποροι, οι οποίοι φέτος έφτασαν δίκαια στον τελικό. Η ομάδα του Δημήτρη Καλογεράκη θα επιδιώξει να σπάσει το σερί των πρωταθλητών και να φτάσει αυτή στην 1η θέση, έχοντας ως όπλα την ομοιογένεια και το ποιοτικό ρόστερ.
Προγνωστικά για το ποιος θα στρογγυλοκαθίσει φέτος στην κορυφή είναι τουλάχιστον παράτολμα και όσοι βρεθούν την ερχόμενη Τετάρτη στου Σοχώρα θα ζήσουν αλησμόνητες ποδοσφαιρικές στιγμές!

 

 

 


« επιστροφή στη κατηγορία Αθλητικά

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 18 Ιούν 2018

Αρθρογραφία