Η Όλγα παρέθεσε δείπνο για τους δημοσιογράφους

Εκτύπωση

Η Όλγα παρέθεσε  δείπνο για τους
δημοσιογράφους

           

24/7/09

Χθες Πέμπτη 23 Ιουλίου οι δημοσιογράφοι του Ρεθύμνου ανταποκρίθηκαν στη πρόσκληση σε δείπνο της Βουλευτή της Ν.Δ. κας Όλγας Κεφαλογιάννη, η οποία ενόψει του καλοκαιριού και του ηπιότερου πολιτικού κλίματος βρήκε την ευκαιρία να έρθει πιο κοντά με τους ανθρώπους που συνεργάζεται καθημερινά σχετικά με την ενημέρωση του κυβερνητικού έργου στο Ρέθυμνο.

Το δείπνο έλαβε χώρα σε γραφική καλοκαιρινή ταβέρνα στο Ατσιπόπουλο. 
Ο συνεργάτης της Βουλευτή, ο  κ. Μανούσος Κλάδος είχε φροντίσει για όλες τις λεπτομέρειες ούτως ώστε οι συνάδελφοι από το δημοσιογραφικό χώρο να περάσουν πραγματικά όμορφα.
Το ενωτικό πνεύμα που διακατέχει τους δημοσιογράφους στο Ρέθυμνο αποδείχθηκε τρανά για μια ακόμα φορά, καθώς η ζεστή ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε μεταξύ των συναδέλφων ήταν εμφανής καθ όλη τη διάρκεια του γεύματος.
Κέφι, πειράγματα αλλά και εποικοδομητική συζήτηση. Θέματα της πολιτικής αλλά και ουσιώδη κοινωνικά ζητήματα αναπτύχθηκαν στην ομήγυρη.

Η κ. Κεφαλογιάννη ως γνήσια Κρητικιά οικοδεσπότης περιποιήθηκε τους καλεσμένους της  προσωπικά, ενώ ανέπτυξε διάλογο και ξεχωριστά με το καθένα για θέματα που ενδιέφεραν τους συναδέλφους.

Το ζεστό της χαμόγελο κυριαρχούσε όλη τη βραδιά αποδεικνύοντας ότι εκτός από μια πολύ όμορφη πολιτικός είναι και ένας ζεστός άνθρωπος.

Με την ευκαιρία να πούμε ότι η Βουλευτής η οποία μαζί με το συνάδελφο από το ΠΑΣΟΚ, Βουλευτή κ Ηλία Λαμπίρη, ολοκλήρωσαν τις εργασίες στο Α΄τμήμα της Βουλής και ενώ πλέον θεωρητικά βρίσκεται σε διακοπές εντούτοις μας ανακοίνωσε ότι κατά τη διάρκεια των ημερών του Αυγούστου δεν θα απομακρυνθεί από τη Κρήτη με αφορμή το πλούσιο από εκδηλώσεις πολιτιστικό πρόγραμμα του Νομού.
Σκοπεύει από ότι μας είπε να παραβρεθεί σε αρκετές παραδοσιακές γιορτές και τοπικά πανηγύρια όπου με αυτό τον τρόπο η ίδια σκοπεύει να αναλώσει γόνιμα τις ημέρες των διακοπών της.

Εμείς με τη σειρά μας να ευχαριστήσουμε τη Βουλευτή κ. Όλγα Κεφαλογιάννη για τη πολύ όμορφη βραδιά που μας χάρισε καθώς επίσης και για την ευκαιρία που μας έδωσε να βρεθούμε κοντά με τους συναδέλφους μας εκτός των σκληρών δημοσιογραφικών υποχρεώσεών μας.


Βασίλης Κασιμάτης


         Το ρεπορτάζ ήταν μια προσφορά της εταιρίας :
                            


 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 28 Μάι 2018

Αρθρογραφία