Απρόκλητη επίθεση από μία παρέα έξι ατόμων δέχθηκε τα ξημερώματα ένας 20χρονος αλλοδαπός από το Αμάρι

Εκτύπωση

Στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου νοσηλεύθηκε μέχρι και το μεσημέρι που πήρε εξιτήριο, ένας 20χρονος αλλοδαπός, από το Αμάρι, ο οποίος δέχθηκε τα ξημερώματα μία απρόκλητη επίθεση από μία παρέα έξι ατόμων.

της Μαρίας Καλογεράκη

Το νήμα μιας περίεργης υπόθεσης καλούνται να ξετυλίξουν οι αστυνομικές αρχές του Ρεθύμνου.

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα στο χωριό Πλάτανος του δήμου Κουρητών στο Αμάρι. Ένας 20χρονος Αφγανός, ο οποίος διασκέδασε με παρέα στο πανηγύρι του προφήτη Ηλία, που γινόταν χθες το βράδυ στην επαρχία Αμαρίου, όπως γυρνούσε πίσω στο σπίτι του δέχτηκε επίθεση από μια ομάδα νεαρών, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι με ένα αιχμηρό αντικείμενο, που πιθανολογείται, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές ότι ήταν μαχαίρι.
Τα έξι περίπου άτομα, που επιτέθηκαν απρόκλητα στον 20χρονο αφγανό, δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί η εθνικότητά τους ενώ αμέσως μετά την πράξη τους τράπηκαν σε φυγή.
Ο νεαρός αλλοδαπός μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου, από όπου πήρε εξιτήριο νωρίς σήμερα το μεσημέρι καθώς το τραύμα του δεν είναι σοβαρό και δεν διατρέχει κίνδυνο η υγεία του.
Την προανάκριση για το περίεργο αυτό περιστατικό έχει αναλάβει το αστυνομικό τμήμα Αμαρίου, όπου οι αρχές καλούνται να εντοπίσουν αλλά και να συλλάβουν τους δράστες του αιματηρού αυτού περιστατικού.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Κρήτη

Σημειρινή ημερομηνία Παρασκευή, 23 Μάρ 2018

Αρθρογραφία