Και νέο θανατηφόρο στο Πετρέ

Εκτύπωση

Και νέο θανατηφόρο στο Πετρέ


Χθες Κυριακή 19/07/09 και αργά το απόγευμα σημειώθηκε νέο τροχαίο ατύχημα στην γνωστή πλέον περιοχή των πολλών ατυχημάτων το Πετρέ.

Ένας 28χρονος άντρας, οδηγούσε ένα παλιό ι.χ. αυτοκίνητο μάρκας ΤΟΥΟΤΑ με κατεύθυνση από το Γεράνι προς Πετρέ.
Στο σημείο που βρίσκεται στη στροφή λίγο πριν το παλιό (εγκαταλελειμμένο) πρατήριο καυσίμων, έχασε την πορεία του, βγήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με διερχόμενο ι.χ. όπου επέβαιναν τρεις νεαρές τουρίστριες από τη Θεσσαλονίκη.
 

Της Μαρίνας Λάζη

Η μία κοπέλα του διερχόμενου ι.χ. 22 ετών, έχασε τη ζωή της στο σημείο ενώ ο 28χρονος Ρεθυμνιώτης οδηγός του πρώτου ι.χ. φέρει πολλαπλά κατάγματα στο γόνατο. Οι άλλες δύο νεαρές επιβαίνοντες νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου. Η μία κοπέλα εκ των δύο έσπασε το πόδι της στο σημείο της περόνης  ενώ η άλλη φέρει σοβαρές εκδορές σε όλο της το σώμα. Και οι τρεις τραυματίες θα μείνουν αρκετές ημέρες σε νοσηλεία στο Γ.Ν.Ρ.

Σύμφωνα με έγκυρες δημοσιογραφικές πηγές της εφημερίδας μας, ο οδηγός ο οποίος εργάζεται σε επιχείρηση στο Ρέθυμνο (κόμβο Αμαρίου), έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του λόγω του κακού σημείου, της παλαιότητας του ι.χ. του και ίσως και λόγω της έλλειψης προσοχής.  

Αξίζει να τονίσουμε ότι στο σημείο όπου έγινε το ατύχημα έχει επισημανθεί επανειλημμένως στις συναρμόδιες υπηρεσίες της Νομαρχίας και της τροχαίας, πως θεωρείται άκρως επικίνδυνο και πρέπει να ληφθούν νέα καταλυτικά μέτρα προς την εξυγίανση του προβλήματος, καθώς γίνονται συνεχώς διάφορα ατυχήματα τα περισσότερα σοβαρά και λόγω της αυξημένης ταχύτητας που αναπτύσσουν τα οχήματα από τις ευθείες που προηγούνται του σημείου.

Το Τμήμα Τροχαίας Ρεθύμνου έχει αναλάβει τις έρευνες για το ατύχημα ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα της τοξικολογικής έρευνας για να φανεί αν ο 28χρονος οδηγός βρισκόταν σε νηφάλια ή όχι κατάσταση.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τετάρτη, 23 Μάι 2018

Αρθρογραφία