Ξεκινούν την Δευτέρα τα 25α ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΕΙΑ

Εκτύπωση

Ξεκινούν την Δευτέρα τα 25α ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΕΙΑ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η όμορφή Πόλη του Ρεθύμνου, τιμώντας την αξέχαστη μνήμη του Παύλου Βαρδινογιάννη, φιλοξενεί την διεθνή συνάντηση κλασικού αθλητισμού τα «25α ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΕΙΑ»

Σήμερα 17/07/09 στο ξενοδοχείο RYTHIMNA πραγματοποιήθηκε συνέντευξή τύπου για την έναρξη του σημαντικού αυτού θεσμού που πρόκειται να διεξαχθεί στο Ρέθυμνο στις 20 Ιουλίου στο αθλητικό γήπεδο του Γάλου.

Η αθλητική αλλά και ταυτόχρονα πολιτιστική αυτή εκδήλωση έχει καθιερωθεί ως ένα «υψηλού» επιπέδου meeting στίβου, ίσως από τα σπουδαιότερα της Ευρώπης, μαγνητίζοντας το διεθνές ενδιαφέρον.

17/07/09

Της Μαρίνας Λάζη

Συμμετέχουν πολλοί μεγάλοι Έλληνες πρωταθλητές αλλά και αστέρια του ευρωπαϊκού και παγκόσμιου αθλητισμού υποσχόμενοι να δώσουν ένα καταπληκτικό θέαμα αλλά και να σημειώσουν αξιόλογα ρεκόρ.
Τα αγωνίσματα που επιλέχτηκαν είναι στο σύνολο του δεκαπέντε και τέσσερα αγωνίσματα για τους μικρούς μας αθλητές.
Στους αγώνες θα λάβουν μέρος σύνολο 300 αθλητές ενώ περίπου 200 είναι και οι προπονητές που τους συνοδεύουν.

Συν των άλλων μεγάλων Ελλήνων αθλητών ξεχωρίζουν οι 27 Ολυμπιονίκες πού έχουν λάβει από την 1η έως την 8η θέση στους αγώνες του Πεκίνου και 25 παγκόσμιοι αθλητές που έχουν πάρει την 1η έως την 8η θέση στο πρωτάθλημα της Ουγκάντας.         

Τα «25α Βαρδυνογιάννεια» που διεξάγονται λίγες μέρες πριν από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Βερολίνου, επιθυμούν να δείξουν στον κοινό του αθλητισμού σε όλο τον κόσμο τις δυνατότητες που έχει η χώρα μας στη διοργάνωση υψηλών απαιτήσεων αγώνων.

Αναμένεται ο αθλητικός αυτός θεσμός να είναι απόλυτα επιτυχημένος, χάρις στις ασταμάτητες προσπάθειες των Ανθρώπων της Ένωσης Ατρόμητου Ρεθυμνιακού  αλλά και της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

Στην συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο RYTHIMNA παραβρέθηκαν: ο κ. Κώστας Κυδωνίας αντιπρόεδρος του ΕΑΡ, ο κ. Μιχάλης Παναγιωτάκης Διευθυντής της διοργάνωσης, η Ολυμπιονίκης  Veronica Cambell Brown, ο Περικλής Ιακωβάκης Πρωταθλητής Ευρώπης, η Savigne Vardeliscub Ολυμπιονίκης, ο κ. Κων/νος Παπαδόπουλος μέλος του Δ.Σ. του ΟΠΑΠ, ο κ Ευάγγελος Μελιγκουράκης Πρόεδρος του ΕΑΡ, ο κ. Μάρκος Καλούδης τεχνικός σύμβουλος του ΕΓΑΣ, η αθλήτρια της ΕΑΡ Στεφανία Βασάλου και ο αθλητής της ΕΑΡ Ανδρέας Δρυγιαννάκης 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τρίτη, 19 Ιούν 2018

Αρθρογραφία