Επιστολή από την Ωκεανία

Εκτύπωση

Αγαπητοί Φίλοι
Ευχόμεθα η επιστολή / πρόσκληση μας, να σας βρει με υγεία και χαρά, εσάς και την οικογένεια σας.

Στα πλαίσια της τριανταεπτάχρονης δράσης της Παγκρητίου Ένωσις Μελβούρνης είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι ένα βιβλίο το οποίο είχε αρχίσει να γράφει πριν 7 χρόνια ο κ.Σωκράτης Τσουρδαλάκης έχει ολοκληρωθεί και έχει εκτυπωθεί από την Παγκρήτιο Ένωση Μελβούρνης.

Το βιβλίο έχει τίτλο «ΟΙ ΚΡΗΤΕΣ ΤΗΣ ΩΚΕΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 19ο ΑΙΩΝΑ» και είναι ένα ιστορικό ντοκουμέντο για την Ελληνική Παροικία, αλλά ειδικότερα για την Κρητική πατριά της Αυστραλίας & Ν. Ζ. διότι συμπεριλαμβάνει :

  • την Ιστορική διαδρομή του Ελληνισμού της Ωκεανίας
  • τους πρώτες Κρήτες της Αυστραλίας & Νέα Ζηλανδίας από το 1848
  • την Ιστορία των Κρητικών Σωματείων της Ωκεάνιας
  • Kαταγραφή των Απόδημων Κρητικών και των παιδιών τους
  • 700 Ιστορικές φωτογραφίες έγχρωμες και μη

Σας προσκαλούμε λοιπόν να τιμήσετε με την παρουσία σας τους απόδημους Κρήτες της Αυστραλίας & Νέα Ζηλανδίας κατά την παρουσίαση του βιβλίου που θα γίνει στο Ρέθυμνο την Τετάρτη 5 Αυγούστου και ώρα 7.30 μμ στο «Σπίτι του Πολιτισμού», στην Νέα Πλατεία της Παλιάς Πόλης. Επίσης σας παροτρύνουμε να ενημερώσετε και τα μέλη των Σωματείων σας,εάν θελήσουν να παραβρεθούν.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο 0061419856736 (κινητό Αυστραλία) ή με email - info@pancretan.com.au ή στο κινητό της Ελλάδας στο 6942593167 μετά τις 28 Ιουλίου όπου θα βρίσκομαι στην Ελλάδα.

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς
Ο Πρόεδρος Αντώνης Σ.Τσουρδαλάκης
Πρόεδρος Παγκρητίου Ένωσης Μελβούρνης - Αυστραλίας

 


« επιστροφή στη κατηγορία Κρήτη

Σημειρινή ημερομηνία Σάββατο, 21 Απρ 2018

Αρθρογραφία