Η Σαντορίνη μας ήρθε ακόμα πιο κοντά

Εκτύπωση

Η Σαντορίνη μας ήρθε ακόμα πιο κοντά

Σφραγίστηκε η νέα συνεργασία του Ομίλου AGORA (εφημερίδες ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ & ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ) με μια ακόμα εφημερίδα της χώρας.
Ο λόγος για τα «Νέα της Σαντορίνης» του εκδότη & δημοσιογράφου κ. Παναγιώτη Μυτιληναίου.

Η εφημερίδα η οποία σημειωτέων διαθέτει και ιδιόκτητο τηλεοπτικό κανάλι και ραδιοφωνικό σταθμό, προσφέρει κυρίαρχα την ενημέρωση στο νησί της «καλντέρας» εδώ και περίπου 2 δεκαετίες.

Η νέα αυτή συνεργασία βασίστηκε στην διαπροσωπική επαφή των 2 εκδοτών αρκετά χρόνια τώρα και προσδοκά να προσφέρει την ενημέρωση στους αναγνώστες μας που τους αφορούν τα θέματα της Σαντορίνης.

Ας μην ξεχνάμε ότι η Θήρα (Σαντορίνη) είναι το 2ο νησί σε «απόσταση βολής» από τη Κρήτη μιας και αρκετά δρομολόγια με ταχύπλοα και άλλα πλωτά μέσα μας ενώνουν καθημερινά καθ όλη τη τουριστική περίοδο με τον απείρου κάλλους και γραφικότατο Κυκλαδίτικο προορισμό.

Το 2ο νησί που προαναφέραμε είναι τα Κύθηρα τα οποία με το δρομολόγιο της Λ.Α.Ν.Ε. προσφέρετε η δυνατότητα στους Κρητικούς να ταξιδέψουν και να γευτούν τις ομορφιές και αυτού του νησιού.

Να τονίσουμε ότι και οι δυο αυτοί προορισμοί ενώνουν τη Κρήτη με τα 2 νησιά ενώ ταυτόχρονα ανοίγονται αρκετές εμπορικές δυνατότητες για νέες γόνιμες επιχειρηματικές ευκαιρίες όπου η τοπικές κοινωνίες δια των θεσμικών εκπροσώπων τους οφείλουν να εξετάσουν σοβαρά.

Βασίλης Κασιμάτης

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τετάρτη, 23 Μάι 2018

Αρθρογραφία