Βαριά τραυματισμένος ο 24χρονος Λιβαδιώτης

Εκτύπωση

Βαριά τραυματισμένος ο 24χρονος Λιβαδιώτης

Νεαρός άντρας εικοσιτεσάρων ετών, νοσηλεύεται από χθες το πρωί 15/07/09 σε κρίσιμη κατάσταση τραυματισμένος στο κεφάλι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου του Ηρακλείου.

Ο 24χρονος άντρας που κατάγεται από τα Λιβάδια βρέθηκε  στις 7 το πρωί δίπλα από ένα αμάξι με ορθάνοιχτες τις πόρτες, στα Λειβαδιώτικα Όρη βαριά τραυματισμένος από σφαίρα στο κεφάλι.

Συγχωριανός του που έτυχε να περνάει των ώρα εκείνη μόλις αντίκρισε την τραγικά αυτή εικόνα ενημέρωσε αμέσως τις αστυνομικές αρχές του Ρεθύμνου.
 

16/07/09
Της Μαρίνας Λάζη

Στην περιοχή έσπευσαν αστυνομικοί καθώς και ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον Λειβαδιώτη άντρα, πατέρα δυο ανήλικων παιδιών, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με αξιωματικό της Υποδιεύθυνσης ασφαλείας Ρεθύμνου, δίπλα στον 24χρονο άντρα βρέθηκαν ένα πιστόλι, ένας κάλυκας του πιστολιού και ένα καλάσνικοφ. Μας είπε μάλιστα συμπληρωματικά ότι αρμόδια υπηρεσία για την διευρεύνση της υπόθεσης είναι το Τμήμα ασφαλείας Γεροποτάμου το οποίο συνεχίζει τις έρευνες.
Τα αποτελέσματα της αυτοψίας των αστυνομικών έδειξαν πως δεν υπάρχουν στοιχεία που να δηλώνουν εγκληματική ενέργεια ενώ γίνεται λόγος για απόπειρα αυτοκτονίας.

 

                                                                                          

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Κυριακή, 22 Απρ 2018

Αρθρογραφία