«Πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα Παρουσίασης προγραμμάτων Νεανικής & Γυναικείας επιχειρηματικότητας»

Εκτύπωση

«Πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα Παρουσίασης προγραμμάτων Νεανικής & Γυναικείας επιχειρηματικότητας» 

Με συμμετοχή σημαντικού αριθμού υποψήφιων επιχειρηματιών πραγματοποιήθηκε στο Ρέθυμνο το βράδυ της Πέμπτης 9 Ιουλίου 2009 η ενημερωτική εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν το Επιμελητήριο Ρεθύμνης και ο ΕΟΜΜΕΧ με αντικείμενο την παρουσίαση των προγραμμάτων ενίσχυσης Νεανικής και Γυναικείας επιχειρηματικότητας.

Η παρουσίαση των προγραμμάτων πραγματοποιήθηκε από δύο διευθυντικά στελέχη του ΕΟΜΜΕΧ, τον Προϊστάμενο Νεανικής Επιχειρηματικότητας του ΕΟΜΜΕΧ κ. Παναγ. Κώτση και την Προϊσταμένη των προγραμμάτων Ευπαθών Ομάδων Πληθυσμού κα Αγγ. Τσούχλου.

Την εκδήλωση χαιρέτισε με επιστολή του ο συμπολίτης μας & Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Δρ. Ελευθ. Σκανδάλης, ο οποίος λόγω ανωτέρας βίας, δεν μπόρεσε να παραβρεθεί.
Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για την δεύτερη ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Ρεθύμνης με το ίδιο αντικείμενο. Η πρώτη είχε πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 18 Μαΐου 2009.

Η αξιοσημείωτη συμμετοχή του κοινού και στις δυο εκδηλώσεις επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά το μεγάλο ενδιαφέρον των επιχειρηματιών του Νομού για την αξιοποίηση των χρηματοδοτικών προγραμμάτων του ΕΣΠΑ

Σημειώνεται, τέλος, ότι η επόμενη ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009 και ώρα 19:00, στην αίθουσα συνεδρίων του, με αντικείμενο την ενημέρωση των επιχειρήσεων - υποψηφίων επενδυτών για τις δράσεις ενίσχυσης των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων στο πλαίσιο των ΠΕΠ του ΕΣΠΑ 2007-2103.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 18 Ιούν 2018

Αρθρογραφία