Ένα ακόμη "εύγε" για το προσωπικό του Νοσοκομείου Ρεθύμνου

Εκτύπωση

Ένα ακόμη "εύγε" για το προσωπικό του Νοσοκομείου Ρεθύμνου

Καθημερινά η εφημερίδα μας λαμβάνει αρκετές αναφορές ή παρατηρήσεις για δημοσίους οργανισμούς και υπηρεσίες.

Αλλωτε αρνητικά τα σχόλια και άλλωτε θετικά, όλα έχουν το χώρο τους στη θεματική ενότητα "Μομφές & εισηγήσεις του πολίτη" που φιλοξενείται στη 3η σελίδα της εφημερίδας μας από καταβολής της.
Χαιρόμαστε όταν οι αναφορές είναι θετικές και δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτές.

Σήμερα θα δημοσιεύσουμε ακόμα μια εγκωμιαστική αναφορά ενός επώνυμου πολίτη που αναφέρεται στο δημόσιο ιατρικό & νοσηλευτικό προσωπικό του Ρεθύμνου αλλά και του Ηρακλείου.
 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Η Οικογένεια μου και εγώ προσωπικά, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε και δια του τύπου, όλους τους συντελεστές αποκατάστασης της υγείας μου από σοβαρό καρδιακό πρόβλημα και συγκεκριμένα :

Τον Δ/ντή Επειγόντων περιστατικών Νοσοκομείου Ρεθύμνου κ. ΚΩΣΤΗ ΜΑΛΑ, την Καρδιολόγο κ. Μ.Πολοπετράκη, τους Γιατρούς και το Προσωπικό της εντατικής Μονάδας Νοσοκομείου Ρεθύμνου και του Ε.Κ.Α.Β, τους Γιατρούς κ.κ. ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗ, ΚΟΧΙΑΔΑΚΗ, ΗΓΟΥΜΕΝΙΔΗ, αλλά και το Προσωπικό της εντατικής Μονάδας του ΠΕ.ΠΑ.Γ.Ν.Η.

Όλοι οι παραπάνω αντιμετώπισαν την περίπτωση μου με ιδιαίτερο επαγγελματικό ζήλο και ανθρώπινη πραγματικά ευαισθησία, γιαυτό τους ευχαριστούμε από καρδιάς, καθώς και τον Καρδιολόγο Γιατρό κ. Γ. Στεφανάκη, ο οποίος μας συμπαραστάθηκε και παρακολούθησε στενά, όλη την πορεία αποκατάστασης της υγείας μου. 

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΟΔΩΡΗ ΣΤΡΑΤΗΔΑΚΗ

ΣΤΡΑΤΗΔΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
ΠΑΡΟΔΟΣ ΦΛΕΜΙΓΚ 4
ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗΣ 74100 ΤΗΛ. 2831028235

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 18 Ιούν 2018

Αρθρογραφία