Δεν είναι το Ρέθυμνο η πιο ακριβή πόλη στις τιμές καυσίμων

Εκτύπωση

Δεν είναι το Ρέθυμνο η πιο ακριβή πόλη στις τιμές καυσίμων

Σε δηλώσει του ο κ. Τριποδιαννάκης Αναστάσιος Διευθυντής Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ρεθύμνου διέψευσε τα στοιχειά που είχε δημοσιεύσει δημοσιογράφος σε γνώστη Αθηναϊκή εφημερίδα ότι το Ρέθυμνο είναι η ποιο ακριβή πόλη σε όλη την Ελλάδα στις τιμής των καυσίμων.

Της Μαρίνας Λάζη

 

Σύμφωνα με τον κ. Τριποδαννάκη ο δημοσιογράφος ο οποίος συλλέξε τις πληροφορίες από το side του Υπουργείου Ανάπτυξης  κατέγραψε ΛΑΘΟΣ τιμές της βενζίνης.

«Οι τιμές που δημοσίευσε αφορούσαν ένα συγκεκριμένο πρατήριο της Cell η οποία διαθέτει 3 τύπους Αμόλυβδης βενζίνης:
1ος τύπος 95 οκτανίων
2ος τύπος 100 οκτανίων και
3ος τύπος V power.
Ο δημοσιογράφος ενώ έπρεπε να καταγράψει τις τιμές της απλής αμόλυβδης (95 οκτανίων), κατέγραψε την αμόλυβδη V power που είναι η πιο ακριβή στην κατηγορία της αμόλυβδης βενζίνης με αποτέλεσμα να δημοσιεύσει το Ρέθυμνο ως την πιο ακριβή πόλη σε όλη την Ελλάδα στα υγρά καύσιμα».

Οι τιμές όλων των πρατηρίων της Χώρας υπάρχουν στο side  του Υπουργείου Ανάπτυξης οπού μπορεί να δει ο πολίτης πως διαμορφώνονται καθημερινά οι τιμές σε ολόκληρη την Χώρα.

Έλεγχοι διεξάγονται σε όλο τον Νομό μας ώστε να εξακριβωθεί η ποιοτική κατάσταση των καυσίμων, η σωστή λειτουργία των αντλιών και για τυχών εξαπάτηση των πελατών.

Ο κ. Ξυδάκης Ηρακλής Πρόεδρος της Ένωσης Βενζινοπωλών του Νομού Ρεθύμνης δήλωσε πως  όντως παρατηρείται αύξηση στις τιμές των υγρών καυσίμων εκτός από σήμερα που υπήρξε 1 λεπτό του Ευρώ πτώση στην αμόλυβδη βενζίνη.

Υπάρχει σταθεροποίηση στις τιμές του βαρελιού στα 60 $ που σημαίνει πως υπάρχει το ενδεχόμενο να πέσουν οι τιμές της βενζίνης.

Ο κ. Ξυδάκης δήλωσε δε πως ως πρόεδρος των βενζινοπωλών του Νομού Ρεθύμνης έχει ζητήσει από το Υπουργείο Ανάπτυξης και την Επιτροπή Ανταγωνισμού να ερευνήσουν και να τους πληροφορήσουν που οφείλονται οι  μεγάλες διαφορές των τιμών της Βόρια Ελλάδα σε σχέση με την Κρήτη ( Σέρρες 1,05 η αμόλυβδη ενώ Κρητη 1,017-1,018).

Δυσανασχέτηση και παραπόνα κυριεύουν τους πελάτες με αποτέλεσμα να υπάρχει μείωση στην κίνηση τόσο εξαιτίας του τουρισμού όσο και της εσωτερικής κατανάλωσης.

Ραντεβού την Κυριακή στα Χανιά έδωσε η Ένωση Κρήτης των Βενζινοπωλών για να συζητήσουν τις τιμές των υγρών καυσίμων αλλά και άλλα θέματα που τους απασχολούν.

 

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 18 Ιούν 2018

Αρθρογραφία