Ξεκινάει το Beach Volley στην Αγία Γαλήνη


Ξεκινάει το Beach Volley στην Αγία Γαλήνη

Αύριο 9/7/09 ξεκινάει το Πανελλήνιο Σιρκουί  Beach Volley στην Αγία Γαλήνη που συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Λάμπης και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Βόλεϊ.
Οι αγώνες θα έχουν διάρκεια 3 μέρες,  αρχίζουν στις 9/7/09 και τελειώνουν στις 11/7/09.

Σε συνέντευξη του ο Δήμαρχος Λάμπης κ. Ιωάννης Ταταράκης δήλωσε πως «... η ανάληψη της συνδιοργάνωσης των Αγώνων Masters 2009 εντάσσεται στα πλαίσια μίας σταθερής προσπάθειας της Δημοτικής Αρχής προς 2 κατευθύνσεις: της καλλιέργειας αξιών όπως ο αθλητισμός, η ευγενής άμιλλα και ο υγιής ανταγωνισμός αφενός, αφετέρου της αξιοποίηση των φυσικών πλεονεκτημάτων του τόπου μας».

Ο λόγος της διπλής αυτής προσπάθειας είναι η άποψη πως η ενασχόληση με κάθε είδους αθλητικής δραστηριότητας έχει ευεργετικές συνέπειες στην σμίλευση της προσωπικότητας του ατόμου αλλά και σε πολλούς τομείς του συνόλου της κοινωνίας.

Με την συνδιοργανώση των Αγώνων σύμφωνα με τον Δήμαρχο κ. Ταταράκη
Της Μαρίνας Λάζη
το διεθνούς αναγνωρισμένο αθλητικό αυτό γεγονός που θα φιλοξενηθεί στην Αγία Γαλήνη θα αναδειχθεί ακόμα περισσότερο το τουριστικό αυτό θέρετρο της Κρήτης με τις καθαρές και πρόσφατες βραβευμένες παραλίες τις περιοχής , τις γραφικές γωνίες και το θαλάσσιο σπήλαιο που θα κερδίσει κάθε επισκέπτη.

Τόνισε δε την υπευθυνότητα και το μεράκι των τοπικών φορέων και των ιδιωτών που εργαστήκαν σκληρά για να προσφέρουν μια άρτια οργανωμένη αθλητική συνάντηση. 

Ο Διευθυντής Οργάνωσης Beach Volley Masters 2009 κ. Αλέκος Παρασκευόπουλος  εκ μέρους της Ελληνικής Ομοσπονδίας πετοσφαίρησης καλωσόρισε τον κόσμο στο 3ο τουρνουά Masters 2009.

Αύριο Πέμπτη, πρώτη μέρα των αγώνων είναι τα προκριματικά , την Παρασκευή και το Σάββατο είναι οι κυρίως αγώνες.
Φέτος είναι η πρώτη φορά που διοργανώνονται νυχτερινά παιχνίδια Beach Volley, μια Ελληνική πρωτοβουλία η οποία εφαρμόστηκε με παρόμοιο τρόπο και στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Κορυφαίοι Έλληνες και Ελληνίδες παίκτριες θα αγωνιστούν δίνοντας ένα καταπληκτικό θέμα στους φιλάθλους.

Η παρακολούθηση των αγώνων είναι δωρεάν και μπορεί ο καθένας να τους παρακολουθήσει.

Ο κ. Τσουρδαράκης Αντώνης Αντιδήμαρχος του Δήμου Λάμπης με την σειρά του ανακοίνωσε την ολοκλήρωση 2 γηπέδων Beach Volley στην Αγία Γαλήνη.
Το κεντρικό γήπεδο έχει κατασκευαστεί με μεταφορά άμμου πάνω στην πλατεία της Αγίας Γαλήνης, με κερκίδες που μπορούν να φιλοξενήσουν περίπου 800 άτομα και ένα βοηθητικό γήπεδο στην παραλία της περιοχής.

Οι διοργανωτές των αγώνων προσκαλούν όλους  τους φίλαθλους να δώσουν το παρόν και να απολαύσουν το σημαντικό αυτό γεγονός.


 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τρίτη, 22 Μάι 2018

Αρθρογραφία