Τηλεοπτική ξενάγηση του Δημάρχου Ρεθύμνου στον AGORATV

Εκτύπωση

Τηλεοπτική συνέντευξη - ξενάγηση του Δημάρχου Ρεθύμνου στο AGORATV & τον Βασίλη Κασιμάτη.

8/7/09

Χθες 7 Ιουλίου 2009 ο Δήμαρχος Ρεθύμνου κ. Γιώργης Μαρινάκης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στο AGORATV και στον εκδότη-δημοσιογράφο και της "ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ" Βασίλη Κασιμάτη.

Ήταν μια πρωτότυπη συνέντευξη που όμοιά της δεν έχουμε ξαναδεί στο Ρέθυμνο, αφού κινηματογραφήθηκε εξ ολοκλήρου στα σοκάκια της παλιά πόλης και της παραλιακής, με τον Δήμαρχο να μας ξεναγεί στις ομορφιές και τον πολιτισμό του Ρεθύμνου ενώ παράλληλα ανέλυε το επί διετίας έργο της παρούσας δημοτικής αρχής με πάσα λεπτομέρεια.
Στη συγκεκριμένη συνέντευξη οι τηλεθεατές του AGORATV από το ιντερνετ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν πλάνα από την πανέμορφη πόλη μας.

Ας μην ξεχνάμε ότι εκτός των καθημερινών αναγνωστών/επισκεπτών του διαδικτυακής εφημερίδας AgoraPress.gr και του AGORATV που βρίσκονται στο Ρέθυμνο, υπάρχουν και χιλιάδες επισκέπτες που παρακολουθούν από τον υπολογιστή τους τα θέματα που πραγματεύεται το κανάλι μας είτε αυτοί βρίσκονται εντός Κρήτης, είτε και εκτός συνόρων, στα πέρατα της γης.

Οι τηλεθεατές της συγκεκριμένης αυτής ομάδας  θα μπορέσουν μέσω της συγκεκριμένης συνέντευξης να απολαύσουν Ρέθυμνο, να δουν Ρέθυμνο, να ... μυρίσουν Ρέθυμνο!

Επί της ουσίας τώρα, εκτός της ξενάγησης στα πρόσφατα έργα της παλιά πόλης και της παραλιακής, ο Δήμαρχος ερωτήθηκε για διάφορα θέματα της επικαιρότητας τα οποία απάντησε σε ανάλαφρο ύφος όπου η ιδέα αυτής της πρωτότυπης εκπομπής αυτό επίταξε.

Συζητήθηκε το ζήτημα της κατασκευής του υπόγειου χώρου στάθμευσης στους «Τέσσερις Μάρτυρες», το ζήτημα της μετάθεσης της Λαϊκής από τη Μαρίνα Ρεθύμνου, τα κιόσκια στη παραλία, το μείζον θέμα του τουρισμού στο νομό και άλλα ενδιαφέροντα θέματα που θα προβληθούν αύριο στη τηλεοπτική πλατφόρμα του AGORATV, από όπου θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε.

«Μείνετε συντονισμένοι στον πιο Hot κανάλι της πόλης»


 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Κυριακή, 22 Απρ 2018

Αρθρογραφία