Νέο καράβι στο Ρέθυμνο

Εκτύπωση

Νέο καράβι στο Ρέθυμνο

Αγορά «νέου» πλοίου διαπραγματεύονται τα μέλη της CRETAN LINES  για να εξυπηρετηθεί το Ρέθυμνο και οι επισκέπτες του.

Έντονες και πάμπολλες προσπάθειες γίνονται ώστε να βρεθεί το απαιτούμενο χρηματικό κεφάλαιο σύμφωνα με τον Δήμαρχο Αρκαδίου κ. Μανώλη Μανωλακάκη.

Της Μαρίνας Λάζη

Την υποστήριξη όλων των Ρεθυμνιωτών και  των τοπικών φορέων δηλώνει ο Δήμαρος Αρκαδίου ότι διαθέτει η εταιρία, η οποία αναζήτα το τρόπο να αγοράσει καράβι σύγχρονο & γρήγορο που να καλύπτει τις απαραίτητες προδιαγραφές.

Το καράβι που έχει βάλει εις νέον στόχαστρο η συνεταιριστική εταιρία, θα κοστίζει περίπου 10,000,000 Ευρώ και είναι 15 ετών ενώ το χρηματικό πόσο που διαθέτει η αυτή τη στιγμή εταιρία δεν ξεπερνά το 1,000,000 Ευρώ, υπολογίζοντας και τα χρήματα που έχουν δεσμευτεί να διαθέσουν κάποιοι δήμοι, οταν λυθεί με το καλό το πρόβλημα της απορρόφησης δημοτικών εισφορών.

Στο προσεχές διάστημα θα ανακοινωθούν κάποια από τα ονοματα των «νέων» υποψηφίων πλοίων που συζητούν τα στελέχη του προσωρινού Δ.Σ. της εταιρίας.

Σύμφωνα με τον κ. Μανώλη Μανωλακάκη η εταιρία στοχεύει να απευθυνθεί σε Τραπεζικά δάνεια για να καταφέρει την αγορά του καραβιού. 
Σε αυτό ακριβώς το θέμα η τοπική κοινωνία διατηρεί κάποιες επιφυλάξεις δεδομένου ότι ο δανεισμός εμπεριέχει το μεγάλο ρίσκο του ανταγωνισμού, το οποίο είναι ικανό να δράσει εναντίον της CRETAN LINES με στόχο να δυσχεράνει το έργο της αποπληρωμής δανείου, αφήνοντας τυχόν "στον άσσο" την εταιρία. 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Σάββατο, 26 Μάι 2018

Αρθρογραφία