ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Συνάντηση της κ.Σχοιναράκη με τον Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης

Εκτύπωση

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ κ. ΣΧΟΙΝΑΡΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ κ. ΚΙΤΣΟΠΟΥΛΟ

Με τη Νομάρχη Ηρακλείου κ. Βαγγελιώ Σχοιναράκη - Ηλιάκη συναντήθηκε ο Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Θεοφάνης Κιτσόπουλος. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν υπηρεσιακοί παράγοντες από τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηρακλείου και του Πανεπιστημίου Κρήτης καθώς και ο Αντινομάρχης κ. Γιώργος Τζωράκης.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, καθώς και θέματα αναβάθμισης του επαρχιακού δρόμου που περνάει ενδιάμεσα των κτιριακών εγκαταστάσεων του εκπαιδευτικού ιδρύματος.

Σε δηλώσεις της η κ. Σχοιναράκη επεσήμανε:
«Είχαμε μια συνάντηση με τον Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Κιτσόπουλο για θέματα που έχουν να κάνουν με το Πανεπιστήμιο και τον επαρχιακό δρόμο που είναι ανάμεσα στους χώρους του Πανεπιστημίου, προκειμένου να βρούμε λύσεις αναβάθμισης του συγκεκριμένου σημείου και διασφάλισης μεγαλύτερης οδικής ασφάλειας.
Έχουμε μια καλή συνεργασία σε αυτό το θέμα και όχι μόνο.
Οι αλλαγές αφορούν σε θέματα που έχουν να κάνουν με κόμβους που θα μπορούσαν να διασφαλίσουν περισσότερη οδική ασφάλεια στα συγκεκριμένα σημεία, καθώς και θέματα σήμανσης και αναβάθμισης του επαρχιακού δικτύου.
Το Πανεπιστήμιο είναι ένας θεσμός για τον οποίο οι πολίτες της Κρήτης έχουν αγωνιστεί για να λειτουργήσει.
Τον στηρίζουμε λοιπόν όλοι σε κάθε θέμα που αφορά στην ενίσχυση και την αναβάθμισή του».


 


« επιστροφή στη κατηγορία Ηράκλειο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 28 Μάι 2018

Αρθρογραφία