Επανεξέταση της υπόθεσης του κ.Γαλεράκη ζητά η Βουλευτής Ρεθύμνου κ.Όλγα Κεφαλογιάννη

Εκτύπωση

Η Βουλευτής Ρεθύμνου της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει τις προσπάθειες της για την προώθηση του αιτήματος του συμπολίτη μας Θεοδόσιου Γαλεράκη, ο οποίος αιτείται απονομή χάριτος για να αποκατασταθεί επαγγελματικά.

Με νέα επιστολή της προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Δένδια, ζητά την επανεξέταση της υπόθεσης από την Επιτροπή Χαρίτων επισημαίνοντας, ότι το αίτημα του κ. Γαλεράκη στηρίζουν όλοι οι θεσμικοί φορείς του νομού Ρεθύμνου καθώς και σύσσωμη η τοπική κοινωνία.

Η επιστολή τη κ. Κεφαλογιάννη προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Δένδια αναφέρει τα εξής :
«Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ,
η παρούσα επιστολή αποτελεί συνέχεια της αλληλογραφίας και των προφορικών συζητήσεων, που έχουμε αναπτύξει σχετικά με την υπόθεση του κ. Θεοδόσιου Γαλεράκη από το Ρέθυμνο.

Όπως είναι γνωστό, ο κ. Γαλεράκης ζητάει επανεξέταση της αίτησης απονομής χάριτος, προκειμένου να μπορέσει να αποκατασταθεί επαγγελματικά.

Το ανωτέρω αίτημα του Θεοδόση Γαλεράκη στηρίζουμε όλοι οι θεσμικοί φορείς του νομού Ρεθύμνου καθώς και σύσσωμη η τοπική κοινωνία.

Ο λόγος που επανέρχομαι με την παρούσα είναι προκειμένου να σας ενημερώσω ότι ο κ. Γαλεράκης αποσύρθηκε από την είσοδο του Δημαρχείου Ρεθύμνου, όπου παρέμενε περισσότερο από δύο μήνες διαμαρτυρόμενος και ζητώντας απονομή χάριτος. Με δηλώσεις του προς τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο σας και την επιτροπή χαρίτων.

Εργάζεται δε εθελοντικά στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Ρεθύμνου θέλοντας έμπρακτα να δείξει ότι στόχος του δεν είναι η δημιουργία εντυπώσεων αλλά μόνο να του δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία προκειμένου να απαλλαχθεί από τα «βάρη» παλαιότερων λαθών, για τα οποία αφενός έχει τιμωρηθεί σύμφωνα με το νόμο και αφετέρου έχει στην πράξη αποδείξει την μεταμέλειά του.

Κύριε Υπουργέ,
Σας παρακαλώ θερμά όπως επανεξετάσετε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το αίτημα του Θεοδόση Γαλεράκη

Βέβαιη για την θετική σας ανταπόκριση σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.»

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 21 Μάι 2018

Αρθρογραφία