Συνελήφθησαν στο Ρέθυμνο οι ύποπτοι για την απαγωγή Παναγόπουλου

Εκτύπωση

Συνελήφθησαν στο Ρέθυμνο οι ύποπτοι για την απαγωγή Παναγόπουλου4/7/09

Σημαντικές εξελίξεις είχαμε στην υπόθεση Π.Παναγόπουλου καθώς οι άνδρες της Ασφάλειας Αθηνών με μια επιχείρηση αστραπή συνέλαβαν 10 άτομα σε διάφορα σημεία της χώρας, μεταξύ των οποίων και 3 συντοπίτες μας Ρεθυμνιώτες.

του Βασίλη
Κασιμάτη

Στο Ρέθυμνο λοιπόν κατέφθασε χθες το μεσημέρι, κλιμάκιο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών (ΓΑΔΑ) όπου σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες ως αποστολή είχε τον εντοπισμό και την σύλληψη δύο υπόπτων όπου σύμφωνα με την ασφάλεια εμπλέκονται πιθανότατα στην περιβόητη απαγωγή Περικλή Παναγόπουλου.Σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου άρχισε το κυνηγητό για την αναζήτηση των υπόπτων.
Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν χθες το  πρωί συνελήφθησαν στην Αθήνα 4 άτομα κατηγορούμενα για πολλαπλά κακουργήματα μεταξύτων οποίων και η απαγωγή Παναγόπουλου. Ακολούθως και σύμφωνα πάντα με τα πρώτα στοιχεία, οι αστυνομικοί απέσπασαν πληροφορίες από τους πρωινούς συλληφθέντες και έτσι ο εισαγγελέας Αθηνών εξέδωσε εντάλματα «βίαιης προσαγωγής» για ακόμα 6 άτομα, πιθανώς εμπλεκόμενα  στην υπόθεση.
Τα τρία εξ αυτών είναι Ρεθυμνιώτες.

Συλλήψεις στο Ρέθυμνο

Ο ένας εξ αυτών συνελήφθη στην Αθήνα και κατάγεται από την Επισκοπή (Δυτικό Ρέθυμνο). Οι έτεροι δύο Ρεθυμνιώτες, ο ένας συνελήφθη στην Αγία Γαλήνη νωρίς το απόγευμα, ενώ τον  δεύτερο τον συνέλαβαν λίγο αργότερα στην παραλία της πόλης του Ρεθύμνου όπου διατηρεί επιχειρήσεις ειδών αναψυχής στη πλαζ.

Συνολικά θα εξεταστούν και τα 10άτομα που έχουν προσαχθεί ενώ οι αστυνομικοί θεωρούν ότι συλλαμβάνοντας την εν λόγω σπείρα, έχουν ξετυλίξει το κουβάρι και για τουλάχιστον ακόμα πέντε δολοφονίες, ανάμεσα τους και του πρώην συζύγου της τραγουδίστριας Αγγελικής Ηλιάδη, Μπαμπή Λαζαριδη, αλλά και του επιχειρηματία Αναγνωστόπουλου. Ανάμεσα στους 10 συλληφθέντες είναι και δύο γυναίκες που σχετίζονται με την υπόλοιπη «παρέα» .

Θυμίζουμε ότι ο Περικλής Παναγόπουλος απήχθη στις 12 Ιανουαρίου 2009 από το Καβούρι και αφέθηκε ελεύθερος μια εβδομάδα αργότερα σε ερημική τοποθεσία στο Κορωπί, όταν η σύζυγός του παρέδωσε τα λύτρα ύστερα από έντονες διαπραγματεύσεις με τους απαγωγείς.

Αναμένουμε από την ασφάλεια Ρεθύμνου να δώσει εν καιρώ περισσότερες πληροφορίες και θα σας ενημερώσουμε με έκτακτα δελτία όταν έχουμε νέα στοιχεία.
 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 21 Μάι 2018

Αρθρογραφία