Κίνηση καλής θέλησης από τον Θεοδόση Γαλεράκη

Εκτύπωση

Κίνηση καλής θέλησης από τον Θεοδόση Γαλεράκη

Μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Δήμαρχος Ρεθύμνου κ. Γιώργης Μαρινάκης με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης, ανακοίνωσε στον Θεοδόση Γαλεράκη, πως όρος απαράβατος για να επανεξεταστεί το θέμα του είναι να σταματήσει κάθε είδους ενέργεια που θεωρείται ως μορφή πίεσης προς το Υπουργείo.

Της Μαρίνας Λάζη
 

Η Πρόεδρος Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Ρεθύμνης κ. Νικολέτα Γκολφινοπούλου σε δήλωση της ανάφερε  «σήμερα 3 Ιουλίου, 74η ημέρα που ο Θεοδόσης βρίσκεται βραδύ-πρωί έξω από το Δημαρχείο δίχως να υπάρχει κάποια σοβαρή εξέλιξη στο ζήτημα του, αποφάσισε η Δευτέρα να μην τον βρει στο Δημαρχείο. Η πράξη αυτή δεν είναι αποτέλεσμα εγκατάλειψης του αγώνα που κάνει, αντίθετα υποδηλώνει κίνηση καλής θέλησης προς τους αρμόδιους στο Υπουργείο».

Οι συνάδελφοι του θα συνεχίζουν να τον στηρίζουν και ηθικά και οικονομικά μέχρι να βρεθεί λύση στο ζήτημα του. Εύλογο χρονικό διάστημα είναι διατεθειμένοι να δώσουν ώστε να κινηθούν οι διαδικασίες στο Υπουργείο.
Εθελοντικά θα απασχολείται ο Θεοδόσης στην Υπηρεσία καθαριότητα για το διάστημα αυτό.

Ο ίδιος δηλώνει πώς αν δεν βρεθεί λύση θα ξαναγυρίσει στο Δημαρχείο να συνεχίσει τον αγώνα του μέχρι να δικαιωθεί.
Δεν χάνει το κουράγιο του αλλά ούτε το βάζει κάτω.

Ευχαρίστησε όλους τους φορείς Ρεθύμνου την κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, τον κ. Λαμπίρη, τον κ. Μαρινάκης, τα ΜΜΕ και όλους τους ανθρώπους που τον στήριξαν και του συμπαραστάθηκαν όλο αυτό το καιρό. 

Σε 10 μέρες αναμένεται να σταλθεί επιστολή στο Υπουργείο δικαιοσύνης για να επανεξεταστεί το θέμα.

Τέλος, ο κ. Μαρινάκης είπε «η κοινωνία απέδειξε την ανθρωπιά της σε αυτόν τον άνθρωπο και αναμένουμε και η Πολιτεία να κάνει το καθήκον της».

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 18 Ιούν 2018

Αρθρογραφία