Κάηκε σχεδόν ολοσχερώς fast-food-cafe στο Ρέθυμνο

Εκτύπωση

Κάηκε σχεδόν ολοσχερώς fast-food-cafe στο Ρέθυμνο

Χθες το βραδύ περίπου 11:45 ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία για πυρκαγιά  σε κατάστημα fast-food-cafe στην οδό Πορτάλιου στην περιοχή Καλιθέα στο Ρέθυμνο .
Άμεση ήταν η επέμβαση της υπηρεσία σύμφωνα με τον Αντιπύραρχο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρεθύμνου κ. Χρήστο Μπουραντά σε δήλωση του για το περιστατικό.

Της Μαρίνας Λάζη
 

2 πυροσβεστικά οχήματα με προσωπικό δυναμικό 5 αντρών έσπευσαν στην περιοχή ενώ η  κατάσβεση της πυρκαγιάς επιτεύχθηκε περίπου 10-15 λεπτά μετά την άφιξη τους.

Η πυρκαγιά ξεκίνησε από το μέσο του καταστήματος στο ισόγειο, σύμφωνα με τον κ. Μπουραντά, οπού και επεκτάθηκε μέχρι τις τουαλέτες η οποίες βρίσκονται προς το τέλος του καταστήματος. Πολύ σοβαρές ζημίες στο εσωτερικό του φέρει το κατάστημα, ενώ  είσοδο οπού βρίσκονταν τα τραπεζο -καθίσματα και κάποια αλλά σημεία που δεν έχει φτάσει η πυρκαγιά δεν έχουν υποστεί καμία ζημία.

«Ευτυχώς» είπες ο κ. Μπουραντάς «δεν κινδύνευσε τίποτα, εκεί που εκδηλώθηκε η φωτιά εκεί παρέμεινε, δεν επεκτάθηκε στα διπλανά μαγαζιά αλλά ούτε πάνω στο πατάρι του καταστήματος».
Σοβαρές ζημιές φέρει και το κλειστό σύστημα παρακολούθησης που διαθέτει το κατάστημα.

Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού δήλωση στην Ρ.Α.. πώς έκλεισε το μαγαζί κατά τις 11:15 το βραδύ και ιδιοποιήθηκε για την πυρκαγιά στο μαγαζί του στις 12:00 το βραδύ. Σύμφωνα με τον ίδιο το μαγαζί έχει καταστραφεί ολοσχερώς ενώ η ζημία εκτιμάει πως ξεπερνά το πόσο των 60,000 Ευρώ.

Ο Αντιπύραρχος δήλωσε δε ότι η πυροσβεστική υπηρεσία έχει βρει στοιχεία και πιο συγκεκριμένα  2 μπουκάλια που περιείχαν εύφλεκτο υγρό τα οποία αξιολογούνται ενώ αναμένεται η ακριβής αιτία της πυρκαγιάς.


 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 18 Ιούν 2018

Αρθρογραφία