Σε δημόσια διαβούλευση τίθεται το θέμα της σύνταξης της διακήρυξης για το Υπόγειο Πάρκιγκ στην Πλατεία 4ων Μαρτύρων

Εκτύπωση

Σε δημόσια διαβούλευση τίθεται το θέμα της σύνταξης της διακήρυξης για το Υπόγειο Πάρκιγκ στην Πλατεία 4ων Μαρτύρων όπως είχε εξ αρχής δεσμευτεί η Δημοτική Αρχή.                      

Ήδη πραγματοποιήθηκε προχθές επίσημη ενημέρωση του Δημάρχου Γιώργη Χ. Μαρινάκη και των Μελών του Δ.Σ. που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση, από τον Υπεύθυνο Πολιτικό Μηχανικό της Αναδόχου Εταιρίας που έχει επιφορτιστεί με τη σύνταξη των τευχών δημοπράτησης για την κατασκευή Υπόγειου Πάρκιγκενώ από την ερχόμενη Παρασκευή 3 /7 έως και την Τρίτη 7/7 έχουν προσκληθεί οι αρμόδιοι φορείς για να ενημερωθούν για τους όρους της διακήρυξης και να εξετάσουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του κτηρίου προκειμένου να καταθέσουν τις απόψεις τους και προτάσεις τους ώστε με διαφάνεια και αξιοκρατία να προωθηθεί η ωφελιμότερη για την πόλη μας λύση.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα της διαβούλευσης έχει ως εξής:

  • Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009, στις 10.30 π.μ. με το ΤΕΕ ? Τμήμα Ν. Ρεθύμνου
  • Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009, στις 10.30 π.μ. με το Σύλλογο Αρχιτεκτόνων
  • Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009, στις 12.30 μ.μ. με το Σύλλογο Εργοληπτών Δημοσίων Εργων.
  • Τρίτη 7 Ιουλίου 2009, στις 10.30 π.μ. με το ΕΒΕ Ρεθύμνου
  • Τρίτη 7 Ιουλίου 2009, στις 12.30 μ.μ. με τον Εμπορικό Σύλλογο

Διευκρινίζεται ότι όλες οι συσκέψεις θα γίνουν στα Γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας (κτήριο ΔΕλΦΙΝΙ) ενώ σημειώνεται ότι, είναι ανοιχτές προς όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους, φορείς και πολίτες που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις εργασίες και να καταθέσουν την άποψή τους για το συγκεκριμένο θέμα.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Σάββατο, 26 Μάι 2018

Αρθρογραφία