Η νίκη του ΠΑΣΟΚ στο Ρέθυμνο ήταν αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας

Εκτύπωση

"Η νίκη του ΠΑΣΟΚ στο Ρέθυμνο ήταν αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας"
δηλώνουν τοπικά στελέχη του κινήματος

Αποτίμηση εκλογικού αποτελέσματος στην χθεσινή διευρυμένη νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ

της Μαρίας Καλογεράκη

Μετά τη νίκη του ΠΑΣΟΚ στις πρόσφατες ευρωεκλογές τόσο σε πανελλήνιο όσο και σε τοπικό επιπέδο, στελέχη και μέλη του κινήματος κάνοντας μια αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος θεωρούν ότι η νίκη αυτή είναι αποτέλεσμα μια συλλογικής προσπάθειας τόσο σε πολιτικό όσο και σε οργανωτικό επίπεδο.
Τα προαναφερόμενα επισημάνθηκαν στην χθεσινή διευρυμένη νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ στο νομό Ρεθύμνου, στην οποία συζητήθηκε το εκλογικό αποτέλεσμα της 7ης Ιουνίου ,που να υπενθυμίσουμε ότι σε τοπικό επίπεδο το κίνημα έλαβε 19.623 ψήφους έναντι 11.058 που έλαβε το κόμμα της ΝΔ.

"Έγινε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση και καταλήξαμε σε συγκεκριμένα συμπεράσματα, το βασικότερο είναι ότι η προσπάθεια συνεχίζεται ούτως ώστε το ΠΑΣΟΚ και στις επόμενες εθνικές εκλογές όχι μόνο να έρθει πρώτο κόμμα αλλά να κατακτήσει και την αυτοδυναμία προκειμένου πραγματικά να δρομολογηθούν λύσεις στα πολιτικά προβλήματα του λαού" ανέφερε ο γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής του κινήματος στο νομό Ρεθύμνου, Γιώργος Παπακωνσταντής.

Το μέλος του Εθνικού συμβουλίου Μανόλης Όθωνας υποστηρίξε πως "Το ΠΑΣΟΚ είναι πρώτο κόμμα στο Ρέθυμνο, αποκτά μια νέα πολιτική δυναμική και μπορεί να αξιοποιήσει αυτή την πολιτική και το αποτέλεσμα να πάει ακόμα καλύτερα στις εθνικές εκλογές. Βέβαια υπάρχουν και άλλες όψεις, εκείνες που θέλουν έναν προβληματισμό και μια βελτίωση και στον οργανωτικό και στον πολιτικό μας σχεδιασμό".

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συζήτησης τοπικά στελέχη και μέλη του κινήματος τόνισαν πως το αποτέλεσμα της κάλπης στις πρόσφατες ευρωεκλογές έδειξε μια καθαρή νίκη του ΠΑΣΟΚ σε πανελλήνιο και σε τοπικό επίπεδο, ανατρέποντας πλήρως το πολιτικό σκηνικό. Το επόμενο βήμα όμως για τα στελέχη του κινήματος στο νομό Ρεθύμνου είναι να είναι κοντά στους πολίτες, να αφουγκράζονται και να δίνουν λύσεις στα προβλήματα που βιώνουν καθημερινά.

"Υπήρξε μια καθαρή νίκη του ΠΑΣΟΚ σε πανελλήνιο επίπεδο και μια καθαρή νίκη του ΠΑΣΟΚ σε τοπικό επίπεδο, η οποία μάλιστα μπορούμε να πούμε ότι ανέτρεψε πλήρως το πολιτικό σκηνικό.
Η νίκη αυτή προδικάζει ότι θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για να πάμε ακόμα καλύτερα στο μέλλον, θεωρούμε ότι όλη αυτή η νίκη είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας τόσο σε πολιτικό όσο και σε οργανωτικό επίπεδο και είμαστε σίγουροι ότι αυτή η προσπάθεια θα συνεχιστεί", ανέφερε ο κ. Παπακωνσταντής και από την πλευρά του ο κ. Όθωνας τόνισε πως "Θα πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι αυτό που απαιτούν οι πολίτες είναι σεβασμό, ειλικρίνεια, πρόταση για τα προβλήματα που βιώνουν καθημερινά και όχι επανάπαυση πάνω σε συγκυριακά και εφήμερα εκλογικά αποτελέσματα".

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Σάββατο, 26 Μάι 2018

Αρθρογραφία