Αυστηροί έλεγχοι παραβίασης του Κ.Ο.Κ

Εκτύπωση

Αυστηροί έλεγχοι παραβίασης του Κ.Ο.Κ

Όπως κάθε καλοκαιρινή σεζόν έτσι και στην φετινή οι έλεγχοι  της Τροχαία Ρεθύμνου για παραβιάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ) εντείνονται.

29/6/09

Αυστηροί έλεγχοι
σύμφωνα με τον Υποδιευθυντή της Τροχαίας κ. Γιώργο Τσαχάκη πραγματοποιούνται καθημερινά για παράβαση λόγο μέθης, ταχύτητας, παράβασης διπλής διαχωριστικής γραμμής και επικίνδυνες προσπεράσεις.

Της Μαρίνας Λάζη

Η παραβίαση αυτών μπορεί να προκαλέσει ατύχημα και επακόλουθο αυτού ίσος και θάνατο. Πρόσφατο παράδειγμα το σημερινό τραγικό θανατηφόρο ατύχημα στην περιοχή Σκαλέτα όπου δύο άτομα έχασαν την ζωή τους μετά από σφοδρή μετωπική σύγκρουση Ι.Χ αυτοκινήτου με φορτηγό.

Έξαρση παράβασης λόγο μέθης τόνισε ο κ. Γιώργος Τσαχάκης παρατηρείτε φέτος δυστυχώς κυρίως από νεαρής ηλικίας άτομα, τα οποία αψηφώντας την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και τον κίνδυνο που διατρέχουν τόσο για τον ίδιο τους τον εαυτό αλλά και για του γύρω τους, επιθυμούν να γυρίσουν στις οικίες χωρίς πολλές φορές να το καταφέρουν.

Η Τροχαία Ρεθύμνης σε καθημερινή βάση στήνει μπλόκα για αλκοτέστ στην περιοχή όπου λειτουργούν τα νυχτερινά κέντρα, στις περιοχές Πλατανιά, Άδελε, Μισήρια και Πυγή, καθώς σε αυτές τις περιοχές παρατηρείται μεγάλη παραβατικότητα.

Οι αστυνομικοί της Τροχαίας είναι κάθετη στην σωστή λειτουργία του Νόμου και ότι διαπιστώνεται καταγράφεται.

Πρόστυμμα, αυτόφωρα και κατάσχεση διπλώματος οδήγησης είναι φαινόμενα καθημερινά. Με τα μέτρα αυτά πιστεύουν και επιθυμούν  οι άνθρωποι της Τροχαίας να μειωθεί η παραβατικότητα και κατ επέκταση τα τροχαία ατυχήματα.   

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 28 Μάι 2018

Αρθρογραφία