Θανατηφόρο τροχαίο στην Σκαλέτα Ρεθύμνου

Εκτύπωση

Θανατηφόρο τροχαίο στην Σκαλέτα Ρεθύμνου

29/6/09

Ακαριαίο θάνατο βρήκαν σήμερα το πρωί μια μητέρα και γιος περί ώρας
07:10 σύμφωνα με δηλώσεις του Υποδιοικητή της Τροχαίας κ. Γιώργο Τσαχάκη. Το συμβάν έλαβε χώρα στο 71ο χιλ της περιοχής Σκαλέτα της Νέας Εθνικής Οδού Ηρακλείου-Ρεθύμνου.

Της Μαρίνας Λάζη

Το Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο που επιβαίναν οι δύο άτυχοι άνθρωποι κινούμενο από Ηράκλειο προς Ρέθυμνο εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ φορτηγό αυτοκίνητο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό των επιβαίνοντων ατόμων του Ι.Χ.Ε αυτοκίνητου και τον ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού του Ι.Χ φορτηγού αυτοκινήτου.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου ήταν ετών 37 και η συνοδηγός μητέρα του,  73 χρονών, γνωστών λοιπών στοιχείων, κάτοικοι και οι δύο της περιοχής Μουρνέ του Δήμου Λάμπης ενώ ο οδηγός Ι.Χ φορτηγού αυτοκινήτου ετών 56 είναι κάτοικος Γερανίου του Δήμου Νικηφόρου Φωκά.

Σύμφωνα με τον Υποδιοικητή της Τροχαίας η σύγκρουση ήταν σφοδρή και ο θάνατος μητέρας και γιου ακαριαίος ενώ το επιβατικό τους αυτοκίνητο διαλύθηκε ολοκληρωτικά. Το Ι.Χ φορτηγό υπέστη ζημίες στο μπροστινό μέρος. 

Κλειστή έμεινε η Εθνική Οδός στο ύψος της ευθείας στην Σκαλέτας για μίση ώρα περίπου ενώ η Τροχαία κατάφερε να προωθήσει την κίνηση στους παράδρομους της Εθνικής Οδού.

"Φωτίζεται ο δρόμος στο σημείο του ατυχήματος αλλά αν και είναι ευθεία, θεωρείται επικίνδυνος διότι στο συγκεκριμένο σημείο λόγο της ευθείας αναπτύσσονται μεγάλες ταχύτητες από τους οδηγούς" είπε ο κ. Τσαχάκης

Επίσης,  τόνισε και παρότρυνε  οι οδηγοί αυτοκινήτων να φοράνε πάντα ζώνη και να μην πίνουνε όταν οδηγάνε για να αποφεύγονται τέτοιων ειδών συμβάντα.

Το Τμήμα της Τροχαίας Ρεθύμνου βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης.  


 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τρίτη, 24 Απρ 2018

Αρθρογραφία