Υπόγειο Παρκινγκ στην πλατεία τεσσάρων Μαρτύρων

Εκτύπωση

Υπόγειο Παρκινγκ στην  πλατεία τεσσάρων Μαρτύρων

Ο Αντιδήμαρχος και αρμόδιος για την υλοποίηση των έργων της Τεχνικής Υπηρεσίας, κ. Ματθαίος Τσιμπισκάκης μετά την τελευταία απόφαση που πήραν λίγες μέρες  πριν, ως Δημοτικό Συμβούλιο μίλησε στην Ρ.Α. για το Υπόγειο Παρκινγκ στην Πλατεία των τεσσάρων Μαρτύρων, θέμα που απασχολεί πολλούς κατοίκους της πόλης μας.Σύμφωνα πάντα με τον ίδιο η Υπηρεσία έλαβε βεβαίωση
της Μαρίνας
Λάζη
  από την Πολεοδομία
για τους όρους δόμησης και χρήσης της εγκατάστασης του έργου
, η οποία είναι ενισχυμένη από την γνωμοδότηση τη ΠΕΧΟ Ηρακλείου.

Επόμενο βήμα είπε ο κ. Ματθαίος Τσιμπισκάκης  είναι η  Δημόσια Διαβούλευση που απαιτεί πρώτα την δημιουργία της απαραίτητης πλατφόρμας, που περιλαμβάνει τις βασικές αρχές και τα δεδομένα για το θέμα του παρκινγκ, η οποία θα πραγματοποιηθεί με το σύστημα Σύμβαση Παραχώρησης .

Για αυτό το λόγο συστήθηκε μια 7μελής Επιτροπή με όλους τους μηχανικούς του Δημοτικού Συμβουλίου ώστε να έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα για την διακήρυξη του έργου και να βγει στην δημοσιότητα, όπου θα  περιλαμβάνονται τα τεχνικά χαρακτηριστικά του έργου, την οικονομική προσφορά και τα δικαιολογητικά του αναδόχου.

Σύμφωνα με τον κ . Τσιμπισκάκη, η Δημοτική Ομάδα καλεί αυτόν που θα αναλάβει το έργο - να είναι αξιόπιστος και έμπειρος.

Πολιτική αρχή της Δημοτικής Ομάδας τόνισε ο κ. Ματθαίος Τσιμπισκάκης, είναι να προβάλλεται η Διαφάνεια και η Δημοκρατία ενώ με την υλοποίηση του έργου να έχουμε ένα κτήριο ποιοτικά αλλά και αισθητικά υπέροχο.

Το έργο θα αποτελείται από ένα κτήριο που θα σηματοδοτεί την πόλη μας, θα είναι σημείο αναφοράς και το οποίο θα προσδιορίζει τον χώρο και τον χρόνο που δημιουργήθηκε.

Ο Αντιδήμαρχος και αρμόδιος για την υλοποίηση του έργου δήλωσε ότι η διακήρυξη προβλέπεται να βγει στην δημοσιότητα στις αρχές του Αυγούστου. Μετά την απόκτηση των απαραιτήτων αδειών, προβλέπετε το 2010 να ξεκινήσει το έργο και το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2012. 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τρίτη, 22 Μάι 2018

Αρθρογραφία