ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Παρέμβαση του Περιφερειάρχη για τις ζημιές στο οδόστρωμα του περιφερειακού δρόμου Αρκαλοχωρίου

Εκτύπωση

Παρέμβαση του Περιφερειάρχη για τις ζημιές στο οδόστρωμα του περιφερειακού δρόμου Αρκαλοχωρίου


Ο Βουλευτής Ηρακλείου
του Πα.Σο.Κ.
κ. Βασίλης Κεγκέρογλου
ΖΗΤΑΕΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ κ. Β. ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ


Την προσωπική, όπως αναφέρει, παρέμβαση του Περιφερειάρχη κ. Σεραφείμ Τσόκα, για ν αποκατασταθούν οι ζημιές, τις οποίες έχει υποστεί το οδόστρωμα στον περιφερειακό δρόμο Αρκαλοχωρίου, ζητάει ο βουλευτής του Πα.Σο.Κ. στο νομό μας κ. Βασίλης Κεγκέρογλου.

Το αίτημά του διατυπώνει ο κ. Κεγκέρογλου σε επιστολή του προς τον Περιφερειάρχη στην οποία αναφέρει: «Αξιότιμε κ. Περιφερειάρχη, ο περιφερειακός δρόμος Αρκαλοχωρίου, μετά την κατασκευή των οδικών τμημάτων Ηράκλειο-Αρκαλοχώρι και Αρκαλοχώρι-Βιάννος, χρησιμοποιείται ως συνδετήριος δρόμος των τμημάτων αυτών, με αποτέλεσμα το οδόστρωμα του να έχει υποστεί σοβαρές ζημιές εξαιτίας της συχνής διέλευσης βαρέων οχημάτων και ιδιαίτερα αυτών που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή του δρόμου Ηράκλειο- Βιάννος.

του Νίκου Αγγελάκη

Ο Δήμος Αρκαλοχωρίου πριν 10 χρόνια περίπου κατασκεύασε με ιδίους πόρους το δρόμο αυτό, με σκοπό ν αποσυμφορήσει κυκλοφοριακά την πόλη.
Σήμερα όμως αδυνατεί οικονομικά να αποκαταστήσει τις φθορές που προκλήθηκαν, και προκαλούνται συνεχώς, από τη διέλευση βαρέων οχημάτων, αλλά, ουσιαστικά, δεν έχει και την αρμοδιότητα αυτή, αφού ο δρόμος τώρα χρησιμοποιείται ως τμήμα του δρόμου Ηράκλειο-Βιάννος.

Επειδή η άκρως επικίνδυνη κατάσταση του δρόμου αυτού προκαλεί έντονα προβλήματα και ζημιές, ιδιαίτερα στα μικρά οχήματα, με κίνδυνο όχι απλά ατυχήματος αλλά και δυστυχήματος κι επειδή οι φορολογούμενοι πολίτες ανεξάρτητα από το ποιος φορέας έχει την τυπική αρμοδιότητα, απαιτούν δικαίως έναν ασφαλή δρόμο, θεωρώ ότι η Περιφέρεια Κρήτης, οφείλει να μεριμνήσει για την αποκατάσταση των ζημιών του ανωτέρου δρόμου.

Με βάση αυτά ζητώ την προσωπική σας παρέμβαση στις περιφερειακές υπηρεσίες ώστε να βελτιωθεί ο δρόμος και να αποφευχθούν τα χειρότερα».

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ηράκλειο

Σημειρινή ημερομηνία Παρασκευή, 25 Μάι 2018

Αρθρογραφία