Συνάντηση πολιτικών και αυτοδιοικητικών εκπροσώπων του Ρεθύμνου με την Cretan Lines

Εκτύπωση


από αριστερά οι κ.κ. Δήμαρχος κ.Μαυρομάτης, Βουλευτής
κ. Λαμπίρης με τη προσωρινή διοίκηση της CRETAN LINES
κ.κ. Δήμαρχο Αρκαδίου/πρόεδρο της εταιρίας κ. Μ.Μανωλα-
κάκη, γραμματέα κ. Γ.Αποστολάκη & Νομαρχιακό
Σύμβουλο/Αντιπρόεδρο κ. Γ.Νικολούδη
Συνάντηση πολιτικών και αυτοδιοικη-τικών εκπροσώ-πων του Ρεθύμνου με την Cretan Lines

24/6/09

Τη Δευτέρα 22 Ιουνίου έγινε ενημερωτική συνάντηση μεταξύ των θεσμικών εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας αλλά και της τοπικής αυτοδιοίκησης του Νομού με τους εκπροσώπους της CRETAN LINES.
Για "ομόθυμη στήριξη από μεριάς πολιτικών και αυτοδιοικητικών εκπροσώπων προς την Cretan Lines" κάνει λόγο τo Διοικητικό Συμβούλιο της Συνεταιριστικής Ναυτιλιακής Εταιρείας.
Εντούτοις
ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ... ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ !!!
(στιγμιότυπο από τη προχθεσινή συνάντηση - από αριστερά)
ο Δήμαρχος Ρεθύμνου κ.Γιώργης Μαρινάκης
& ο Δήμαρχος Αρκαδίου/πρόεδρος της CRETAN LINES
κ. Μανώλης Μανωλακάκης
το τοπίο είναι ακόμα φορτισμένο, λόγω της σχέσης των δύο δημάρχων κ. Μαρινάκη και κ. Μανωλακάκη (προέδρου Cretan Lines) ύστερα από την ένταση που δημιουργήθηκε μεταξύ των 2 ανδρών, σχετικά με τη συμμετοχή του 1ου στο Δ.Σ. της ΑΝΕΚ και τις προσβλητικές για την CRETAN LINES όπως χαρακτήρισε ο 2ος, δηλώσεις του κ. Μαρινάκη.

Στη συνάντηση αυτή μετείχαν ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ καθηγητής Ηλίας Λαμπίρης, ο Νομάρχης Ρεθύμνου κ. Γιώργης Παπαδάκης, ο Δήμαρχος Ρεθύμνου κ. Γιώργης Μαρινάκης, ο Δημάρχος Γεροποτάμου κ. Βαγγέλης Μαυρομάτης και βέβαια οι εκπρόσπωποι της εταιρίας «Κρητικές Θαλάσσιες Γραμμές- Ρεθύμνου Συν.-Π.Ε.» (CRETAN LINES). Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από σχετικό αίτημα του κ. Λαμπίρη.

Στη διάρκεια της συνάντησης και της συζήτησης που έγινε για το κορυφαίο θέμα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης του Ρεθύμνου, επισημάνθηκαν από όλους οι δυσμενείς συνέπειες που προκαλεί στην οικονομία και την κοινωνία του Ρεθύμνου η έλλειψη πλοίου και ταυτόχρονα αναλύθηκαν οι ωφέλειες που θα επιφέρει η επίτευξη του στόχου της Ναυτιλιακής Εταιρείας μας η οποία έχει δομηθεί στην βάση του να αποτελέσει ένα διαρκές περιουσιακό στοιχείο και ένα σταθερό αναπτυξιακό μοχλό του Ρεθύμνου.

Οι παριστάμενοι πολιτικοί και αυτοδιοικητικοί εκπρόσωποι εξέφρασαν την πλήρη στήριξή τους στην ιδέα και τους στόχους της εταιρείας που είναι στόχοι ζωής και προόδου για το Ρέθυμνο.

Όπως μας ενημέρωσε χθες το μεσημέρι επισήμως ο Νομάρχης Ρεθύμνου κ. Γιώργης Παπαδάκης το νομαρχιακό συμβούλιο αποφάσισε να διαθέσει το  το ποσό των 100.000 ευρώ για την αγορά 200 συνεταιριστικών μερίδων, νούμερο με το οποίο η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ρεθύμνου αποφάσισε να συμμετάσχει στο συνεταιριστικό κεφάλαιο της εταιρείας, ποσό το οποίο και θα εκταμιευθεί εντός των ημερών και για τούτο θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση». 

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τετάρτη, 23 Μάι 2018

Αρθρογραφία