Σε ενάμιση χρόνο θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργατικές κατοικίες στο Πέραμα Μυλοποτάμου

Εκτύπωση

Σε ενάμιση χρόνο θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργατικές κατοικίες στο Πέραμα Μυλοποτάμου

-Με διαφανείς διαδικασίες θα γίνει η διανομή των κατοικιών

Και ενώ οι εργασίες κατασκευής των εργατικών κατοικιών στο Πέραμα Μυλοποτάμου προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς, ο πρόεδρος του Εργατικού κέντρου Ρεθύμνου χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα κάνει λόγο για προεκλογικά τερτίπια από πλευράς του οργανισμού εργατικών κατοικιών ενώ παράλληλα επισημαίνει ότι μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες όπως προβλέπει ο σχεδιασμός θα γίνει η διανομή των κατοικιών με απόλυτη διαφάνεια.

της Μαρίας Καλογεράκη

??Πριν τις εκλογές κυκλοφόρησε μια ανακοίνωση από τον Οργανισμό Εργατικών Κατοικιών ότι δέχονται αιτήσεις για τις εργατικές κατοικίες Περάματος.
Οι εργατικές κατοικίες περάματος για να τελειώσουν θα περάσει ακόμα τουλάχιστον ένας χρόνος, τώρα γιατί θέλουν τις αιτήσεις για τους δικαιούχους εγώ δεν το κατάλαβα και ούτε μπαίνω σε αυτό το σκεπτικό, λέω όμως ότι αυτό ήταν ένα προεκλογικό πυροτέχνημα και τίποτα παραπάνω??
ανέφερε ο κ. Γιώργος Νικολιδάκης και στη συνέχεια σημείωσε πως
??Εάν δεν δούμε τις εργατικές κατοικίες τελειωμένες με διαμορφωμένους χώρους, όπως προβλέπει ο σχεδιασμός, εγώ δεν μπορώ να πω τίποτα παραπέρα για την διανομή των εργατικών κατοικιών, πρέπει να πω επίσης να μην εκμεταλλεύονται κάποιους ανθρώπους, οι διαδικασίες των εργατικών κατοικιών πάντοτε ακόμη και τώρα γίνονται με τις διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος, είναι διαφανείς οι διαδικασίες, δεν μπορεί κανείς να δώσει με το έτσι θέλω σε κάποιον εργατική κατοικία, άρα εμείς σαν εργατικό κέντρο λέω ότι εάν δεν τελειώσουν εάν δεν ολοκληρωθεί όλο το φάσμα των εργασιών δεν μπορώ να πω για κατανομή εργατικών κατοικιών και δικαιούχους??.

Ο πρότυπος οικισμός στο Πέραμα που θα στεγάσει τα όνειρα 40 οικογενειών εργαζομένων, σε ένα χρόνο περίπου θα είναι πραγματικότητα.
Ο εργολάβος ξεκίνησε τις εργασίες τον περασμένο Απρίλιο στο οικόπεδο που έχει αποκτηθεί από τον αρμόδιο οργανισμό, και οι διαδικασίες προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς ώστε να παραδοθεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα το έργο αυτό, που εδώ και χρόνια ζητούν οι φορείς και εργαζόμενοι.
Η διανομή των κατοικιών στους τυχερούς θα γίνει με κλήρωση όταν ανακοινωθούν πια οι διαδικασίες που απαιτούνται, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν τις αιτήσεις τους στον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας.

Ένα μικρό χωριό σχεδιάζεται λίγο πριν το Πέραμα του δήμου Γεροποτάμου.
Οι 40 εργατικές κατοικίες που κατασκευάζονται θα έχουν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές όπως αποθήκη για το κάθε διαμέρισμα ενώ θα υπάρχουν και 50 περίπου θέσεις πάρκινγκ στον περιβάλλοντα χώρο, ο οποίος μετά το πέρας των εργασιών θα διαμορφωθεί ανάλογα ενώ θα κατασκευαστεί και παιδική χαρά.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Κυριακή, 27 Μάι 2018

Αρθρογραφία