Για 64η μέρα παραμένει ο Θεοδόσης Γαλεράκης έξω από το Δημαρχείο χωρίς αποτέλεσμα

Εκτύπωση

Για 64η μέρα παραμένει ο Θεοδόσης Γαλεράκης έξω από το Δημαρχείο χωρίς αποτέλεσμα

Την εξηκοστή τέταρτη ημέρα διαμαρτυρίας έξω από το Δημαρχείο κλείνει σήμερα, 23 Ιουνίου, ο Θεοδόσης Γαλεράκης κάνοντας πράξη τις δηλώσεις του που έλεγαν ότι δεν θα φύγει από το σημείο αν δεν δικαιωθεί.

Της Ελπίδας Δημακοπούλου

Ο Γαλεράκης αυτό που ζητάει από την Πολιτεία εδώ και δύο μήνες είναι να του δοθεί χάρη και να μπορέσει να συνεχίσει να εργάζεται στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ρεθύμνου όπως εδώ και 13 χρόνια εργαζόταν με αφοσίωση.

Το γεγονός ότι το Ποινικό του Μητρώο δεν είναι λευκό κάνει στο Συμβούλιο Χάριτος να εμποδίζει τη μονιμοποίησή του στο Δήμο με αποτέλεσμα να μην μπορεί ο ίδιος να καλύψει τις βασικές της ανάγκες της οικογένειάς του.

Η συμπαράσταση πάντως από τους συναδέλφους του Γαλεράκη και τους αρμόδιους φορείς του Ρεθύμνου συνεχίζεται. Σύμφωνα με την πρόεδρο του Συλλόγου των Εργαζομένων κ. Νικολέτα Γκολφινοπούλου ο Υπουργός Δικαιοσύνης δεν έχει προχωρήσει ακόμη σε σχετική γνωμοδότηση ώστε να παρθεί κάποια απόφαση και να λήξει η ταλαιπωρία του Θεοδόση.

Στη συνέλευση του Συλλόγου εργαζομένων που θα γίνει στις 24 Ιουνίου, όπως μας πληροφόρησε η κ. Γκολφινοπούλου, θα κατατεθούν προτάσεις σχετικά με το ζήτημα της διαμαρτυρίας προκειμένου να γίνει μία ακόμη προσπάθεια επίσπευσης της διαδικασίας της απόφασης.   


   


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 18 Ιούν 2018

Αρθρογραφία