Παραδόθηκε αυτοβούλως ο 67χρόνος δράστης από τα Λιβάδια

Εκτύπωση

Παραδόθηκε αυτοβούλως ο 67χρόνος δράστης από τα Λιβάδια

Παραδόθηκε αυθορμήτως στις 22/06/09 και με την συνοδεία  του δικηγόρου του στην Υποδ/ση Ασφάλειας Ρεθύμνου, ο φυγόδικος δράστης της απόπειρας ανθρωποκτονίας που έλαβε χώρα στα Λιβάδια
της Μαρίνας
Λάζη
του Δήμου Κουλούκωνα  στις 16 Απριλίου του 2009.

Υπενθυμίζουμε τα γεγονότα όπως τα είχε καταγράψει πριν από δύο και πλέον  μήνες η εφημερίδα μας.

Τότε και σύμφωνα με τον  Αστυνομικό Διευθυντή Ρεθύμνου, Ταξίαρχο κ. Μανώλη Παραβολιδάκη, το συμβάν έλαβε χώρα στο καφενείο του 67χρόνου δράστη σε χωριό του Μυλοποτάμου - τα Λιβάδια, με θύμα ένα 75χρόνο άνδρα. Οι δυο άνδρες ενεπλάκησαν σε τσακωμό για κτηματικές διαφορές με αποτέλεσμα το θύμα να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου για περίθαλψη αφού ήταν  σοβαρά τραυματισμένος.
 

Σύμφωνα με τον  Ταξίαρχο διεξήχθησαν έρευνες από το τότε τμήμα ασφαλείας Ρεθύμνου και  βρέθηκαν έξω από την οικία του 67χρόνου δράστη αρκετα πειστήρια όπως σφαίρες, όπλα, κλπ που φανέρωναν τον έντονο και εκρηκτικό χαρακτήρα του δράστη.

Για τον 67χρονο εκκρεμούσε ένταλμα  σύλληψης από την  Ανακρίτρια Ρεθύμνου, ενώ από την μέρα της αυθόρμητης παράδοσης του ο  67χρόνος Λιβαδείωτης κρατείται στην Ασφάλεια Ρεθύμνου και θα προσαχθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημ/κων Ρεθύμνου.

Αναμένεται ο δικηγόρος του υπόδικου 67χρονου κ. Νίκος Κοτσαμπασάκης, να δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπερασπιστική γραμμή που θα λάβει για το πελάτη του.

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 28 Μάι 2018

Αρθρογραφία