Η Ιστορία του πλυντηρίου.

Εκτύπωση

Η Ιστορία του πλυντηρίου.

Πριν λίγα χρόνια η νοικοκυρά έπλενε τα ρούχα στο χέρι. Αργότερα το 1906 ο J.Alva Αμερικανός ψαράς στο επάγγελμα, εφηύρε το πρώτο ηλεκτρικό πλυντήριο το οποίο βγήκε και σε βιομηχανική παραγωγή. Έπειτα από αρκετά χρόνια τα πλυντήρια εξελίχθηκαν και σε βάθος χρόνου γινόντουσαν ολοένα και καλύτερα.
Σήμερα υπάρχουν πλυντήρια ρούχων που πραγματικά τα κάνουν όλα.

Παρόμοια ιστορία έχουμε και στην εξέλιξη των πλυντηρίων οχημάτων.
Και πάλι η Αμερική δείχνει να πρωτοτυπεί και σε αυτή τη μορφή πλυσίματος. Μεταπολεμικά στη δεκαετία του 40 εμφανίζονται στην Αμερική πλυντήρια αυτοκινήτων κυρίως μέσα σε πρατήρια υγρών καυσίμων. Μη φανταστείτε τίποτα πολυτέλειες και αυτοματισμούς. Μάνικα, κουβάς, σηκωμένα τα μανίκια και φύγαμε!

Σε βάθος χρόνου επίσης και τα πλυντήρια οχημάτων εξελίχθηκαν και έφτασαν σήμερα να υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες με υπεραυτόματα συστήματα πλύσης παντός είδους οχημάτων.
Και στο Ρέθυμνο η ιστορία φίλοι μας, διαδραματίζεται ακριβώς το ίδιο.

Ξεκινήσαμε και εμείς εδώ, από το κουβά και τη μάνικα στα βενζινάδικα, περάσαμε σε απλοϊκού τύπου επιχειρήσεις με τις λεγόμενες «βούρτσες» που όμως πολλά ακούγονται για τη σχέση που έχουν με το χρώμα του αυτοκινήτου μας και φθάσαμε στο σήμερα, εν έτη 2009 να κάνουμε λόγο για μια υπερσύγχρονη μονάδα εδώ στο Ρέθυμνο η οποία τα έχει όλα και τα κάνει όλα και που όμοιά της δεν υπάρχει σε όλη τη Κρήτη.

Η car wash επιχείρηση  
«ΤΑΞΙΔΕΥΤΗΣ» ή "
TRAVELER" αν είστε Αγγλομαθής, δημιουργήθηκε από επιχειρηματίες με στόφα και με γνώση στο αντικείμενο της αυτοκίνησης γενικότερα και είναι μια πρότυπη μονάδα πλύσεως οχημάτων παντός μορφής.
Αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, φορτηγά, πούλμαν, τρακτέρ, τα πάντα πλένονται στον «ΤΑΞΙΔΕΥΤΗ».

Με ταχύτητα, οικονομία και γνώση στον ορισμό του πλυσίματος η επιχείρηση προσδοκάει με αξιώσεις να φέρει μια μικρή επανάσταση στο τρόπο και την οπτική που μέχρι σήμερα ο καταναλωτής είχε για το πώς πλένονται τα οχήματα γενικώς. 

Ένα πλήρες κατάστημα εστίασης και καφέ βρίσκεται στον ίδιο χώρο και φιλοξενεί τους επισκέπτες του σύγχρονου αυτού πλυντηρίου προσφέροντας τους, γλυκές γεύσεις, το καφέ τους ακόμα και αρκετές επιλογές μέσα από το πλούσιο μενού των προϊόντων σνακ, την ώρα που επαγγελματίες πλύστες, ανάμεσά τους και όμορφες παρουσίες όπως και η εφημερίδα μας διαπίστωσε από πρώτο χέρι, πλένουν με περίσσια γνώση το όχημά σας.
Στο ίδιο οικόπεδο έχει δημιουργηθεί ένας μεγάλος χώρος στάθμευσης οχημάτων όπου επιχειρήσεις μπορούν να αφήσουν το όχημά τους με ασφάλεια για αρκετό καιρό.

Η επιχείρηση «ΤΑΞΙΔΕΥΤΗΣ» είναι μια σύγχρονη μονάδα πλυντηρίου οχημάτων που αναβαθμίζει τη πόλη και το Νομό μας στις προσφερόμενες υπηρεσίες.

Βρίσκεται στο κόμβο Αμαρίου μόλις 100 μέτρα από το κόμβο και 50 μέτρα από το Δασαρχείο Ρεθύμνου, απέναντι από τις γνωστές ζωοτροφές «ΚΛΑΔΟΣ»

Σας περιμένουν για ένα test wash για να σας αποδείξουν ότι εκτός από το ότι είναι οι μεγαλύτεροι & οι ταχύτεροι, ... είναι και οι καλύτεροι!

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 28 Μάι 2018

Αρθρογραφία