ΗΡΑΚΛΕΙΟ: EL GRECO ...επιστροφή στην πατρίδα

Εκτύπωση

Λειτουργία της έκθεση «El Greco : Επιστροφή στην Πατρίδα»

Η Έκθεση «El Greco : Επιστροφή στην πατρίδα» λειτουργεί και σήμερα Παρασκευή 19/06 μέχρι 15:00 στην Πύλη Βηθλεέμ.

Την έκθεση επισκέφτηκαν και σήμερα αρκετοί πολίτες και είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά αυθεντικό έργο του Δομήνικου Θεοτοκόπουλο «Η Βάπτιση» και να δουν και τα εκθέματα (αναδημιουργημένα έργα, κοστούμια και αντικείμενα) που χρησιμοποιήθηκαν στην ταινία «El Greco».

Ανακοινώνεται επίσης ότι το Σάββατο 20/6, Κυριακή 21/6 και Δευτέρα 22/6 η έκθεση θα παραμείνει κλειστή και θα ξανανοίξει την Τρίτη 23 Ιουνίου 2009 και με ώρες λειτουργίας 09:00π.μ έως 15:00μ.μ.

Με το πέρας των Εγκαινίων της Μόνιμης Έκθεσης, της Πύλης Βηθλεέμ : "El Greco- Επιστροφή στην Πατρίδα", πραγματοποιήθηκε η αναβληθείσα Βράβευση, του Δημάρχου Ηρακλείου κ. Γιάννη Κουράκη, από το Λύκειο Ελληνίδων, με επίδοση τιμητικής πλακέτας.

Η Πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων κα. Ρίτσα Καλογεροπούλου, τόνισε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα την Βράβευση του Δημάρχου, για την συνολική προσφορά του στη πόλη του Ηρακλείου και τον Πολιτισμό.

Σε δηλώσεις του ο κ. Κουράκης, ευχαρίστησε το Λύκειο Ελληνίδων και τόνισε ότι, η διάκριση αυτή ανήκει σε όλους τους Ηρακλειώτες που αγκαλιάζουν τις πρωτοβουλίες της Δημοτικής Αρχής για την ανάδειξη και διαφύλαξη της Ιστορίας και του Πολιτισμού της πόλης μας.


« επιστροφή στη κατηγορία Ηράκλειο

Σημειρινή ημερομηνία Παρασκευή, 25 Μάι 2018

Αρθρογραφία