Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι επισκέψεις της Κινητής Μονάδας Μαστογραφίας σε περιοχές του Νομού μας

Εκτύπωση

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΗΣ Ν.Α. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

Ολοκλήρωσε πρόσφατα με επιτυχία τις επισκέψεις της σε τέσσερις Δήμους του Νομού η κινητή Μονάδα Μαστογραφίας της Νομαρχίας Ηρακλείου, η οποία ανταποκρίθηκε σε σχετικό αίτημα του Νομάρχη Ρεθύμνου, κ. Γιώργη Παπαδάκη.

Συγκεκριμένα η κινητή μονάδα Μαστογραφίας της Νομαρχίας Ηρακλείου το διάστημα 11-12 Ιουνίου και 15-16 Ιουνίου επισκέφτηκε τους Δήμους Νικηφόρου Φωκά -Κουρητών και Λάμπης - Γεροποτάμου, αντίστοιχα, όπου έδωσε τη δυνατότητα σε 80 γυναίκες των εκεί περιοχών να υποβληθούν σε δωρεάν εξέταση μαστογραφίας.

Το ενδιαφέρον, που εκδηλώθηκε από τις κατοίκους των περιοχών υπήρξε ιδιαίτερα έντονο, για αυτό και η Νομαρχία Ρεθύμνου προσανατολίζεται στο να ζητήσει εκ νέου τη διάθεσης της Μονάδας από τη Νομαρχία Ηρακλείου, προκειμένου να επισκεφτεί το προσεχές διάστημα και άλλες περιοχές του Νομού.

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ρεθύμνου ευχαριστεί τη Νομάρχη Ηρακλείου, κα Βαγγελιώ Σχοιναράκη - Ηλιάκη για τη διάθεση της Μονάδας, εκφράζοντας παράλληλα τα συγχαρητήριά της για το έργο που αυτή προσφέρει σε όλη την Κρήτη και όχι μόνο. Επίσης ευχαριστεί θερμά την Αντινομάρχη Ηρακλείου κα Καγουδάκη Ελένη, την Υπεύθυνη της Μονάδας κα Μαρία Κοκκίνη, το ιατρικό προσωπικό της Μονάδας κ.κ Γιώργο Πασπάρακη, Βλάσση Κόκκινο, Δημήτρη Μελενίκο, καθώς και του Εθελοντές Σαμαρείτες.


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Τετάρτη, 21 Μάρ 2018

Αρθρογραφία