Ο Νίκος Καραγιάννης είναι ο νέος προπονητής του ΑΓΟΡ

Εκτύπωση

Ο Νίκος Καραγιάννης είναι ο νέος προπονητής του ΑΓΟΡ
Ο Νίκος Καραγιάννης είναι ο νέος προπονητής της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2009-10. Η ανακοίνωση της διοίκησης έχει ώς εξής:

"Η ΚΑΕ ΡΕΘΥΜΝΟ AEGEAN ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας για ένα χρόνο με τον προπονητή κ. Νίκο Καραγιάννη."

Who is Who
Ο Νίκος Καραγιάννης γεννήθηκε στις 9/4/1970, είναι από τους πλέον έμπειρους προπονητές στην κατηγορία, ενώ παράλληλα εργάζεται ως καθηγητής στο αθλητικό σχολείο του Βύρωνα.
Με την ομάδα του Λυκείου Βύρωνα κατέκτησε το 2007 το παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα στη Γαλλία και πέρυσι πήρε το πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Ως πρώτος προπονητής ανέλαβε το Παλαιό Φάληρο το 2000.
Από το 2001 ως το 2004 εργάστηκε στον Γ.Σ. Λάρισας και μετά τον ένα χρόνο στο Περιστέρι (2004-05), μετακόμισε στη διπλανή γειτονιά, στο Αιγάλεω (2005-06).
Έφυγε μετά την 7η αγωνιστική (ενώ η ομάδα ήταν στην πρώτη θέση) και στη 10η αγωνιστική ανέλαβε τον Δούκα.
Ξεκίνησε εκεί και την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2007-08), αλλά η 6η αγωνιστική τον βρήκε στο τιμόνι του Ηλυσιακού τον οποίο και διατήρησε στην Α2.
Στο περυσινό πρωτάθλημα, κάθισε με επιτυχία στον πάγκο του Περιστερίου οδηγώντας την ομάδα στην κατάκτηση του τίτλου και της επιστροφής της στην Α1 Εθνική κατηγορία.

Ο νέος προπονητής της ομάδας μας έκανε την πρώτη του δήλωση:
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που εντάχθηκα στην οικογένεια του Ρεθύμνου και ευελπιστώ με τη βοήθεια όλων των ανθρώπων της Διοίκησης και της ομάδας να πετύχουμε μια χρονιά η οποία θα είναι καλύτερη από την περσινή.
Επίσης θέλουμε ο κόσμος να είναι κοντά μας όπως τον έζησα εγώ ως αντίπαλο.
Τον θέλουμε με τον ίδιο παλμό κι ακόμη περισσότερο.»

 


« επιστροφή στη κατηγορία Αθλητικά

Σημειρινή ημερομηνία Σάββατο, 26 Μάι 2018

Αρθρογραφία