Η «Aegean» τώρα και στην Κωνσταντινούπολη

Εκτύπωση

Η «Aegean» τώρα και στην Κωνσταντινούπολη

ΑΡΧΙΖΕΙ ΠΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Η Κωνσταντινούπολη είναι ο νέος προορισμός της «Αegean».
Από της 9 Σεπτεμβρίου τα ολοκαίνουργια αεροπλάνα Airbus A320 θα συνδέουν την Ελλάδα με την Πόλη των Πόλεων, όπως η αεροπορική εταιρία χαρακτηρίζει την Κωνσταντινούπολη, στο σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε.

Του Νίκου Αγγελάκη

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της «Aegean» κ. Δημήτρης Γερογιάννης δήλωσε για το νέο επίτευγμα της εταιρίας του: « Μετά από 5 χρόνια προσπαθειών αλλά και πολλών περιορισμών, η Aegean έχει πλέον τη δυνατότητα  να συνδέει την Αθήνα με την Πόλη που τόσα πολλά συμβολίζει για τον Ελληνισμό. Θα θέλαμε για ακόμα μία φορά να ευχαριστήσουμε τους επιβάτες μας για την θετική ανταπόκριση σε κάθε νέα προσπάθεια μας και να τους υποσχεθούμε ότι θα συνεχίσουμε να καταβάλουμε κάθε δυνατή επένδυση και προσπάθεια ώστε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους και της εμπιστοσύνης τους».

Η Κωνσταντινούπολη είναι ο όγδοος κατά σειρά προορισμός που εντάσσεται στο πρόγραμμα δρομολογίων της εταιρίας, από πέρυσι, που «άνοιξε τα φτερά της» για νέους προορισμούς πέρα από τα σύνορα της χώρας.
Ήδη, λοιπόν, από το τέλος του 2008, έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα δρομολογίων της επτά νέοι προορισμοί εξωτερικού: Οι Βρυξέλλες, το Βερολίνο, η Βαρκελώνη, η Βενετία και η Πάφος, ενώ προστέθηκε πτήση από Αθήνα προς Ντίσελντορφ καθώς και δεύτερη καθημερινή, προς Παρίσι.
Όλες αυτές οι πτήσεις εκτελούνται με τα 21 ολοκαίνουργια Airbus A320/321 που ήδη έχουν παραληφθεί από την εταιρία.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι η ένταξη της Κωνσταντινούπολης στους προορισμούς της «Αegean» αποτελεί την υλοποίηση ενός στόχου που χρόνια προσπαθούσε να πετύχει. Τώρα λοιπόν που το νέο δρομολόγιο έγινε πραγματικότητα, από τις 9 Σεπτεμβρίου τα ολοκαίνουργια Airbus A320 των 168 θέσεων, η καμπίνα των οποίων είναι άνετα διαμορφωμένη σε Οικονομική και Διακεκριμένη Θέση, θα πετούν καθημερινά από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» των Αθηνών.
Η ώρα αναχώρησης από Αθήνα θα είναι στις 14:00 και επιστροφής από το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης στις 16:00 καθημερινά.

Η ένταξη του νέου προορισμού στο πρόγραμμα της Aegean κάνει οπωσδήποτε τους ανθρώπους της εταιρίας να υπερηφανεύονται για τα όσα έχει επιτύχει μέχρι σήμερα η εταιρία τους και υπενθυμίζουν ότι, παράλληλα με την επέκταση του δικτύου, η Aegean συμβάλλει σημαντικά στην αύξηση της επιβατικής κίνησης και στη δημιουργία επιπλέον ζήτησης σε νέες αγορές μέσω των προσφορών της.
Συγκεκριμένα, ακολουθώντας με συνέπεια τη φιλοσοφία «Όσο πιο νωρίς τόσο πιο φθηνά», η Aegean από την αρχή του έτους μέχρι τέλος Μαΐου, έχει δώσει τη δυνατότητα σε 230.000 επιβάτες να αγοράσουν εισιτήρια σε δρομολόγια εσωτερικού και σε 131.000 επιβάτες σε δρομολόγια εξωτερικού στους τρεις χαμηλότερους ναύλους προσφοράς».

 

 


« επιστροφή στη κατηγορία Έλλαδα

Σημειρινή ημερομηνία Τρίτη, 24 Απρ 2018

Αρθρογραφία