Ναι στην νομιμότητα και στις λαϊκές του Ρεθύμνου

Εκτύπωση

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ρεθύμνου σε κοινό υπόμνημα με τον Σύλλογο Αργυροχρυσοχόων Ρεθύμνου έκανε γνωστές τις θέσεις του για τις Λαϊκές του Ρεθύμνου τις προηγούμενες μέρες στους Βουλευτές του Νομού μας κα. Όλγα. Κεφαλογιάννη και κ. Ηλία Λαμπίρη καθώς επίσης και στους Νομάρχη Ρεθύμνου κ. Γ. Παπαδάκη και Δήμαρχο Ρεθύμνου κ. Γ. Μαρινάκη με θέμα :

ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Στο υπόμνημα αυτό αναφέρει ότι :
-Στο Ρέθυμνο είναι υπεραρκετές δύο λαϊκές: η υπάρχουσα κατάσταση με τρεις λαϊκές αγορές αποτελούν για τον πληθυσμό της πόλης, για την μορφή της πόλης, για τον τρόπο λειτουργίας της ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΕΡΒΟΛΗ
-Εξυγίανση και εφαρμογή της Κείμενης Νομοθεσίας:ουσιαστική λειτουργία όλων των επιτροπών αδειοδότησης, λειτουργίας, αυστηροποίησης των προβλεπόμενων ελέγχων.
-Διαφωνούμε με τις μόνιμες θέσεις γιατί αυτό δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις ημιστεγασμένης ουσιαστικά αγοράς.
-Δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα με τους Ρεθεμνιώτες παραγωγούς, γεωργικών, κτηνοτροφικών ή γαλακτοκομικών προϊόντων.
-Έχουμε και μας χωρίζουν αρκετά με τους δήθεν παραγωγούς, τους "εμπόρους" με εισαγωγικά, που αγοράζουν από τους χονδρέμπορους και πωλούν χωρίς Φ.Π.Α. στην λαϊκή.
-Έχουμε και μας χωρίζουν αρκετά με τους "εμπόρους" Βιομηχανικών προϊόντων της λαϊκής ως αρχή.
-Έχουμε και μας χωρίζουν αρκετά με τους μηχανισμούς αδειοδότησης όπως λειτουργούν μέχρι στιγμής.
-Έχουμε και μας χωρίζουν αρκετά με τις υπηρεσίες ελέγχου όπως λειτουργούν μέχρι στιγμής, νομιμότητας, υγιεινής, ποιότητας, παραποίησης σημάτων (προϊόντα μαϊμού).κ.α.

Αναμένουμε επιτέλους για τις ενέργειές της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ρεθύμνου, του Νομάρχη Ρεθύμνου καθώς επίσης του Δημοτικού Συμβουλίου και του Δημάρχου Ρεθύμνου, όπως και των εμπλεκόμενων υπηρεσιών και επιτροπών και δηλώνουμε απευθυνόμενοι και σε όλους τους συμπολίτες μας, σε όλους τους Ρεθεμνιώτες ότι εμείς αγωνιζόμαστε για ένα νομό νομιμότητας, μια πόλη νομιμότητας στην οποία οι άνθρωποι επιθυμούν με ευχαρίστηση να ζουν, να σπουδάζουν, να εργάζονται, να μεγαλώνουν τα παιδιά τους, να επενδύουν, να επιχειρούν, να διασκεδάζουν, να αγαπούν τον τουρισμό και να προτιμούν τα τοπικά ποιοτικά προϊόντα και τις παρεχόμενες υπηρεσίες της.

Σήμερα το δημοσιεύει και στα Μέσα Γενικής Ενημέρωσης, για να γίνουν γνωστές οι θέσεις αυτές και στους καταναλωτές του Ρεθύμνου.

Επίσης ενημερώνει τους φίλους καταναλωτές οι οποίοι είναι χρήστες του διαδικτύου ότι τις τελευταίες μέρες λειτουργεί "ομάδα" στο facebook με την ονομασία :
"ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ" για την καλύτερη και ταχύτερη ενημέρωσή τους.

Για επικοινωνία το e-mail του Εμπορικού Συλλόγου Ρεθύμνου είναι : esreth@yahoo.gr .

 


« επιστροφή στη κατηγορία Ρέθυμνο

Σημειρινή ημερομηνία Δευτέρα, 18 Ιούν 2018

Αρθρογραφία